Sortegem 4 entrades dobles per al Poble Espanyol

El recinte de Montjuïc reobre amb música, gastronomia i moltes activitats

El Poble Espanyol de Barcelona reobre amb moltes activitats per al públic local. Música en directe, tallers d’artesania i bars i restaurants amb àmplies terrasses són alguns dels atractius de l’històric recinte de Montjuïc. Els seus més de 40.000 m2 a l’aire lliure ofereixen moltes opcions d’oci i cultura per a tota la família i s’han preparat a consciència per evitar riscos de contagi després de la pandèmia de Covid-19.

El Poble Espanyol és un gran espai per viure la cultura a l’aire lliure dins de Barcelona i té moltes sorpreses preparades pels propers mesos. Més de 70 músics locals, 24 espectacles familiars en 48 funcions, 11 concerts de rock i 11 shows d’humor integren la programació d’aquest estiu.

Per descobrir totes aquestes novetats, el TOT Barcelona sorteja aquesta setmana 4 entrades dobles per visitar el Poble Espanyol, vàlides de dijous a diumenge. Participar al concurs és molt fàcil, a través del perfil d’Instagram del diari. El termini per provar sort finalitza dimecres 24 de juny a les 12h del migdia. 

Comentaris

    Ramon 22/06/2020 12:12 pm
    Participaré en el sorteig perquè així, si em toca, segur que una de les entrades no es farà servir.
    Ramon 19/06/2020 12:57 pm
    Això, això, aquesta merda ha d'anar a terra i no l'estàtua de Colom.

Nou comentari