El Saló del Còmic acollirà una retrospectiva dels 20 anys del Concurs del còmic de Nou Barris

El centre cívic Can Verdaguer ha organitzat una vintena d’activitats entre l’abril i el juny per celebrar les dues dècades del certamen

El centre cívic Can Verdaguer de Nou Barris estarà present al Saló del Còmic de Barcelona, que tindrà lloc del 5 al 7 d’abril, amb una retrospectiva per celebrar els 20 anys del Concurs del còmic del districte. A l’exposició, que durarà els tres dies del saló, es podran veure les obres guanyadores de les 19 edicions que s’han realitzat fins ara.

[r:1]

“Estem molt contentes d’haver arribat a la vintena edició. Des dels seus inicis, l’objectiu ha estat impulsar i promoure el ‘novè art’, donant suport als i les dibuixants novells que volen impulsar la seva feina, i seguim per aquest camí”, han dit des del centre cívic. A més de la retrospectiva al Saló del Còmic, Can Verdaguer ha preparat una vintena d’activitats, entre exposicions, tallers i conferències relacionades amb el món del còmic.

Concurs de Còmic de Nou Barris / Ajuntament

Concurs de Còmic de Nou Barris / Ajuntament

El Concurs de còmic de Nou Barris va celebrar la seva primera edició l’any 2000 com una proposta de programació cultural del ara desaparegut casal municipal Porta-Sóller. El 2013 el centre cívic Can Verdaguer en va agafar el relleu. El concurs consta de dues categories, una infantil i una altra adulta, i es poden presentar obres fins al pròxim 18 de maig.

Més informació

Nou comentari