Roques de la Lluna i de Mart a 200 euros a la fira Expominer 2019

La fira se celebra aquest cap de setmana a Montjuïc | Entre les novetats d'enguany hi ha una rèplica d'un Tyrannosaurus rex

La veterana fira Expominer se celebra un any més al recinte de Montjuïc i posa a la venda, com a reclam d’aquesta 41a edició, roques procedents de la Lluna i del planeta Mart. Es tracta de fragments que s’han desprès per diverses raons i que s’han trobat en llocs remots de la Terra. Les peces marcianes que s’exposen, explica la fira en un comunicat de premsa, van ser trobades en zones desèrtiques d’Àfrica i tenen un preu de 1.600 euros. Les pedres d’origen lunar, amb exemplars de totes dues cares del cos celeste, haurien arribat a la Terra a causa d’impactes dels meteorits i es poden adquirir a partir de 200 euros. 

La fira compta amb 110 expositors i exhibeix centenars de roques, minerals i fòssils de totes les mides i colors. És la cita més important de minerologia a Espanya i un referent al sud d’Europa i cada any reuneix a centenars d’aficionats, que hi poden comprar, intercanviar i vendre peces. Els col·leccionistes, sovint infants i adolescents, poden comprar-ne mostres a partir de dos euros.

Un altre ganxo infantil d’aquesta edició és una rèplica del famós dinosaure Tyrannosaurus rex, que durant els tres dies de saló es passeja entre els estands perquè la canalla pugui fer-s’hi fotos. L’entrada general costa nou euros i hi ha descomptes per a joves i famílies nombroses.

Nou comentari