Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquests són els restaurants preferits dels barcelonins del 2021
  • CA

S’acaba l’any i és època de fer balanços. Administracions, empreses i particulars, tothom té ganes de valorar i fer resum de com ha anat aquest 2021, encara marcat per la pandèmia de la Covid-19 i ara especialment per la sisena onada del coronavirus. Qui també s’ha apuntat a la moda és Uber Eats, que ha decidit fer el balanç dels restaurants preferits dels barcelonins aquest any. En concret, es tracta d’una llista dels establiments on més comandes s’han fet.

Medalla d’or per La Uramakeria

Qui s’emporta la medalla d’or és La Uramakeria, un restaurant d’estil japonès amb diversos restaurants a la ciutat (Ronda Sant Pere, 52, Torrent de l’Olla, 131, Fontrodona, 17 i a Marquès de Sentmenat, 60).

El podi el completen el Pure Cuisine i Pizzamarket. El primer d’ells també ofereix un menú propi del continent asiàtic i el segon, com el seu nom indica, està especialitzat en pizzes.

Uber Eats també ha decidit fer llistes temàtiques, en funció de l’estil gastronòmic:

  • Top 5 restaurants de menjar mexicà: Tierra Burrito, Taco Bell, Frenchy Tacos, Bang Bang Burritos i Rosa Negra.
  • Top 5 restaurants de cuina americana: Timesburg, El Pibe, KFC, McDonald’s i Hideout Burger.
  • Top 5 restaurants asiàtics: La Uramakeria, Pure Cuisine, TEIKIT, Saiko Sushi i Sushifresh.
  • Top 5 restaurants de la gastronomia italiana: Pizzamarket, Macchina Pasta Bar, Pizzería Napoletana Pummarola, Donkilo Gourmet i Bologna Pizza.
  • Top 5 restaurants de menjar saludable: Poke Si, Kanae Poke & Açai, Rainbowls, Miss Poke y Poke House.
  • Top 5 restaurants de la cuina mediterrània: The Quick Greek, Viena, Pans&Company, La Esquinica i ROSTISERIA CAN PERE Y ANA.

Uber Eats, perseguida per pràctiques il·legals

A finals de 2020 l’empresa nord-americana va haver de pagar 800.000 euros per incomplir la llei. En concret, van fer servir 1.400 falsos autònoms, quan en realitat eren treballadors propis de l’empresa, però sense tenir els seus drets laborals reconeguts. Després de l’entrada en vigor de la Llei Rider aquest estiu, impulsada pel ministeri de Treball i Economia Social del govern espanyol, una norma que posava fi a pràctiques irregulars d’aquest tipus d’empreses, Uber Eats va optar per subcontractar els treballadors a altres empreses dedicades al repartiment a domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa