Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un restaurant que et deixa un llit per fer una migdiada d’una hora
  • CA

Treballes a Barcelona i no vas a dinar a casa? Tens molta estona per dinar i no pots evitar tenir molta son després de dinar i pagaries per poder fer una becaina abans de tornar a la feina? Aleshores ets un client potencial del Lobster Roll, un restaurant de Barcelona que ofereix als seus clients la possibilitat de descansar en un llit després de degustar els seus àpats.

Dinar i migdiada inclosa

Aquest establiment ha habilitat uns llits amb intimitat on pots fer una migdiada sense ser observat. Per poder accedir-hi has de degustar el seu enrotllat de pa francès farcit de marisc, el plat estrella de la casa (entre 8 i 12 euros). Aleshores t’ofereixen la possibilitat d’una hora de descans en un cubicle. Ara, avís per a navegants… el restaurant avisa que el llit no es pot compartir, o sigui que oblideu-vos de fer un descans amb la parella, o amb qui sigui.

Lobster Roll Barcelona (Muntaner, 22) va obrir les seves portes el juny del 2022. I tot plegat amb el “Nappuccino Corner”, amb espais de descans que a més del llit tenen un llum i també un endoll per carregar el mòbil o connectar l’ordinador.

I tot i que el regal de la becaina és per una hora, si no hi ha gaire gent al local es permet una pròrroga de quinze minuts. Ara bé, el local deixa clar que és un espai de descans i no un espai per compartir ni per abusar-ne.

Pel que explica el local, els seus clients no només són els treballadors que tenen la joranda partida, sinó també turistes que passen uns dies a la ciutat, però també personal d’oficina que entra molt aviat a treballar i vol fer un petit descans. Així doncs, una opció per descansar durant la jornada laboral, sobretot per aquells que s’han de llevar molt aviat i a migdia ja els costa mantenir el ritme.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a setembre 03, 2022 | 17:22
    Ricard setembre 03, 2022 | 17:22
    Bon empresari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa