Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reobre el Castell de Torre Baró després d’un any tancat per obres
  • CA

El Castell de Torre Baró a Barcelona ha reobert al públic després d’un any tancat per les obres de rehabilitació integral de la seva façana. A causa de les restriccions sanitàries per la Covid-19, el castell només obrirà per atendre el públic i per a visites amb reserva prèvia, mentre que els tallers que gestiona l’equipament s’oferiran de manera virtual.

Les obres han permès reparar els desperfectes en murs i torres per a allargar la seva vida útil, seguint les directrius de la direcció de Patrimoni de l’Ajuntament per a respectar la seva “memòria històrica”. Durant la intervenció, els tècnics han pres fotos del Castell de Torre Baró que, juntament amb una memòria de la reforma, constituiran un “document històric de referència per a les futures generacions”.

A més, el districte de Nou Barris vol construir una línia temporal d’aquest equipament a través de testimoniatges de veïns de Torre Baró: els interessats a explicar alguna anècdota sobre el castell poden escriure un correu electrònic a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa