Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reobre Catalunya en Miniatura i sortegem 8 entrades
  • CA

Les vacances de proximitat són les protagonistes d’aquest estiu i un lloc ideal per a una escapada en família és Catalunya en miniatura. El recinte torna a obrir portes aquest dissabte 4 de juliol. Visitar-lo és una divertida experiència a l’aire lliure, que s’adapta a petits i grans. Enmig de la natura, l’exposició de maquetes permet passejar entre els monuments més emblemàtics de Catalunya, incloses totes les obres d’Antoni Gaudí. Està a Torrelles de Llobregat, a només 13 km de Barcelona ciutat.

Com si fossis un gegant, podràs caminar entre edificis, muntanyes, ponts i monuments, mentre recorres un mapa de Catalunya de 25.000 m2. Només de Barcelona hi ha representats 48 indrets molt coneguts! A la web de Catalunya en miniatura, a més, podràs informar-te dels horaris i preus especials per a l’estiu.

Aquest juliol el TOT Barcelona i Catalunya en miniatura sortegem dos packs familiars d’entrades, formats per 4 bitllets cadascun, per descobrir aquest espai ple d’encant, jocs i arquitectura. Per participar-hi només cal seguir les instruccions d’aquest post d’Instagram. Tens temps fins divendres 10 de juliol a les 12h del migdia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: EL RUSO a juliol 07, 2020 | 09:45
    EL RUSO juliol 07, 2020 | 09:45
    CATALUNYA YA ES UNA MINIATURA
  2. Icona del comentari de: Ramon a juliol 09, 2020 | 00:08
    Ramon juliol 09, 2020 | 00:08
    A Catalunya En Miniatura li manca una miniatura de Catalunya En Miniatura que lògicament hauria de tenir una miniatura de la miniatura que per la mateixa lògica hauria de tenir una miniatura de la miniatura de la miniatura i així en bucle fins arribar a una Catalunya ja impossible d'empetitir més, que és la Catalunya a la que ens duria ERC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa