Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Primera baixa del Cruïlla XXS davant la reducció d’aforament per la Covid-19

Els espectacles implicats en el Cruïlla XXS no poden respirar del tot tranquils tot i el permís inicial del Govern perquè es mantingui actiu el festival. Una demostració del pitjor que pot passar per als artistes és el que han hagut d’afrontar David Moreno Cia & Cristina Calleja, que han decidit cancel·lat la cita de l’espectacle Flotados XL, programat dins del Cruïlla XXS. L’actuació estava prevista al Teatre Victòria per al 28 de juliol. Tanmateix, els artistes “no visualitzen els suports necessaris” per estrenar, ha informat l’ACN.

El xou que es volia presentar el dimarts de la setmana vinent té uns costos “inassumibles amb la present situació” comparats amb les expectatives del públic que hi podrà assistir, expliquen els creadors. “Han disminuït a un pati de butaques molt reduït”, lamenten. Així doncs, l’espectacle queda ajornat. La nova data podria emmarcar-se a la tardor.

Així, ja ha arribat la primera cancel·lació al Cruïlla, tot i l’aval d’aquesta mateixa setmana del Procicat perquè hi hagi activitat cultural amb unes condicions sanitàries d’extrema precaució. De fet, la majoria de la programació del festival barceloní segueix endavant, segons les previsions actuals.

Van Morrison, tampoc

En un altre espai, també s’han refredat les previsions. Van Morrison ha ajornat els dos concerts que tenis prevists per al 22 i 23 de juliol en el marc del festival barceloní Fes Pedralbes, segons han anunciat els responsables de la iniciativa cultural. Les mateixes fonts indiquen que la decisió s’ha pres “donant prioritat a la salut i seguretat de l’artista i de tot el seu equip”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa