Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Por als invertebrats? El divertit tractament de xoc del Zoo
  • CA

Són minúsculs i inofensius… Però són molts els nens i adults que tenen por als invertebrats! Conscient de la importància de lluitar contra aquesta aprensió, que de fet va en contra de la protecció d’aquests petits animalons, el Zoo de Barcelona posa en marxa una activitat en família per superar aquesta por, i que es podrà gaudir des d’aquest dissabte 15 d’octubre fins el proper 27 de novembre. Es tracta d’un escape room a l’Espai Invertebrats, dirigit a totes les edats i que es podrà visitar amb reserva prèvia al web del Zoo.

Un escape room amb invertebrats

Serà una activitat gratuïta per als visitants del Zoo. Els participants accediran a l’espai acompanyats d’un educador del Zoo de Barcelona i un cop dins, hauran de respondre a una sèrie de preguntes relacionades amb els invertebrats per a poder sortir. Tot plegat, per donar a conèixer la vital importància que tenen invertebrats com les aranyes, els escarabats, els cucs o les borinots per a l’equilibri dels ecosistemes, contrarestant així l’aprensió i fòbies sovint associades a moltes d’aquestes espècies.

De fet, els invertebrats són el 97% de la fauna del nostre planeta. Actualment, a les instal·lacions del Zoo de Barcelona hi ha 33 espècies diferents d’invertebrats, allotjades en 30 instal·lacions diferenciades, com terraris, aquaris i altres hàbitats especials, amb les condicions superespecífiques que li cal a cadascuna. El recorregut de l’espai és una ruta a través de cinc grans àmbits: la Mediterrània, les Selves, les Illes, un gran Papallonari i l’Entorn Domèstic. Entre aquestes espècies, hi ha els triops, uns crustacis que viuen al planeta des del fa 300 milions d’anys, les empuses i els borinots, la panerola gegant de Madagascar, dels més grans del món, l’escarabat pal blau, la taràntula de colzes vermells i la formiga talladora de fulles.

Passaport de Natura per als socis del Zoo

Aquest dissabte també començarà l’activitat Primats i humans, cosins germans, emmarcada dins l’itinerari Passaport de natura, per aprendre el comportament dels primats. L’activitat durarà entre 30 i 45 minuts i també cal reservar plaça a l’àrea d’usuari del Zoo Club.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa