Poemes entre balcons, la celebració de Sant Jordi al carrer Verdi

S'hi llegeix Pere IV, Joan Margarit i Enric Casasses per reivindicar la diada malgrat el confinament

Al carrer Verdi, a la Vila de Gràcia (Gràcia), al voltant de les vuit del vespre, regna la conya marinera. Els crits i les bromes van de balcó a balcó després dels aplaudiments als sanitaris. Avui, però, s’ha afegit una nova disciplina a la conversa grupal. En honor al dia del llibre, s’han llegit poemes des de les balconades.

El tret de sortida l’ha donat una veu a qui les veus del carrer anomenen “el professor” i ho ha fet en honor a Enric Casasses. “No haver-te conegut seria terrible” s’ha sentit des del carrer. Quan ha acabat el poema s’ha fet un petit silenci, hi ha hagut una ronda d’aplaudiments i el ritual ha seguit de balcó a balcó. S’ha llegit Pere IV i Joan Margarit, però també s’han reivindicat lletres de cançons com Venezuela, escrita per José Luis Rodríguez. 

Minuts abans de començar a recitar, els mateixos veïns havien celebrat l’ocasió amb una altra icona de la diada de Sant Jordi com és la cançó Amagada Primavera de Txarango. L’han ballat des del seus balcons decorats per a l’ocasió.

Més informació

Nou comentari