Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 4 i 5 de juny
  • CA

L’arribada del mes de juny precipita l’ambient estival a Barcelona. Calor, turistes… però també moltes possibilitats d’oci i cultura per animar el cap de setmana. L’agenda de la ciutat es multiplica i cada dia hi ha plans per a tots els gustos i públics.

Les següents 6 recomanacions conformen un dissabte i diumenge non-stop, amb plans a l’exterior per qui tingui ganes d’aire lliure i també propostes a cobert per als qui ja volen refugiar-se del sol.

Dissabte 4 de juny al matí

Última oportunitat per visitar l’exposició del gran exponent del surrealisme pictòric, Magritte, al Caixaforum. Feia més de 30 anys que no es podia visitar a l’Estat una mostra retrospectiva de l’autor belga. Per omplir aquest buit, La màquina Magritte ofereix 65 pintures originals, fotografies i pel·lícules domèstiques de l’artista. L’entrada costa 6 euros i els menors de 16 anys i els clients de CaixaBank tenen accés gratuït.

Dissabte 4 de juny a la tarda

El Moll de la fusta acull una cita molt peculiar aquest cap de setmana, el festival Matsuri de cultura japonesa. La tradicional, alerta, res de manga ni anime! Obre dissabte al migdia i tanca diumenge a la nit. La tarda de dissabte hi haurà diverses exhibicions d’arts escèniques tradicionals, tallers per a infants, street food, venda d’artesania i concerts d’artistes nipons. Tota una immersió oriental!

Dissabte 4 de juny a la nit

Ja és aquí el primer cap de setmana del Primavera Sound! Després de dos anys de silenci i abans de l’edició bicèfal·la Madrid-Barcelona. Entre els molts grups que actuaran dissabte al parc del Fòrum hi ha com a caps de cartell Gorilla Z, Jorja Smith, Nick Cave & The Bad Seeds i Tyler, The Creator. El programa complet es pot consultar aquí.

Diumenge 5 de juny al matí

El Museu Olímpic de Barcelona té una proposta d’allò més exòtica i participativa per al diumenge. A les 11:30h comença el taller familiar Descobrint Beijing 2022, per viatjar a la Xina sense sortir de la ciutat. Inclou una visita guiada a l’exposició Beijing 2022, junts per un futur compartit per descobrir les costums, la cultura, la història i la vinculació de la capital xinesa amb l’esport. És l’única que pot presumir de seu d’uns Jocs d’estiu i uns d’hivern! Després del tour, un joc de pistes i manualitats per confeccionar una llanterna xinesa personalitzada. L’activitat s’adreça a infants de 6 a 12 anys d’edat i costa 4,5 euros.

Diumenge 5 de juny a la tarda

Petits i grans s’ho passen també d’allò més bé a La Puntual, sala de referència dels espectacles de titelles. Diumenge a la tarda proposa El concert dels tres porquets, una divertida comèdia sobre tres porquets distrets i un llop, que gràcies a la música es fan germans d’aventures i canvien el final del conte clàssic.

Diumenge 5 de juny a la nit

Enguany el Primavera Sound té una segona dimensió, batejada com a Primavera a la ciutat: concerts a 14 sales de concerts descentralitzaran l’èxit del festival com a mesura de suport al sector després d’una dura pandèmia. Aquesta programació paral·lela cobreix totes les nits que no hi ha escenaris al Fòrum. Diumenge 5, per exemple, acolliran actuacions la sala Apolo i La (2), La Tèxtil, LAUT, Paral·lel 62, el Poble Espanyol, Razzmatazz 1 i 2, Red58, la Sala Vol i Sidecar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa