Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 30 i 31 de juliol
  • CA

El darrer cap de setmana de juliol està marcat cada any pels embussos de l’Operació Sortida dels que comencen vacances i l’Operació Tornada dels que les acaben. Així que és un cap de setmana ideal per explorar tranquill·lament la ciutat, a més amb l’onada de calor que per fi ha finalitzat. 

Aquestes 6 propostes culturals i lúdiques ofereixen plans per a totes les edats i gustos.

Dissabte 30 de juliol al matí

El carrer Alfons el Magnànim del Besòs –cruïlla amb passatge Prim– és l’escenari d’una cita estival nova, el Festivalet Sant Martí de circ. Petits i grans poden gaudir de cinc dies d’espectacles gratuïts. Comença aquest dissabte a les 11h del matí amb el Gran taller de circ “El circ petit”, que proposa a les famílies aprendre a caminar sobre una pilota gegant, fer equilibris sobre un cable, malabars, pujar a un monocicle o un trapezi.

Dissabte 30 de juliol a la tarda

El Poble Espanyol torna a reunir els grans noms del rock en versió mini: ‘Rock&Kids’ és un cicle de concerts adaptats a l’oïda de nenes i nens. A les 18:30h actua The Beatboys, un homenatge a la banda The Beatles amb la participació de la Iaia Rockera, un personatge molt divertit. Les actuacions se celebren al nou espai Village i l’entrada permet gaudir de tot el recinte. Costa de 12 euros per a tots els majors de 4 anys, els qui no arribin a aquesta edat no paguen.

Dissabte 30 de juliol a la nit

Als qui les vacances els facin venir ganes de més elegància i refinament, el Palau de la Música ofereix una de les òperes més aclamades del món, Carmen de Georges Bizet. És una versió escenificada de dues hores i mitja, amb entreacte. Orquestra simfònica, solistes, cor, coral infantil, vestuari, il.luminació… Més de 90 artistes a escena. Les entrades van de 38 fins a 78 euros.

Diumenge 31 de juliol al matí

Sempre és bon moment per anar al mercat dominical de Sant Antoni! La fira permanent de llibre antic i col·leccionisme obre tots els diumenges de l’any. Els aficionats als llibres rars o d’ocasió, i els fans dels còmics, cromos, cartells, postals, segells o videojocs badaran ben a gust entre el centenar de parades. A l’ombra i amb accés gratuït, per cert. A la sortida, un vermutet pels bars de Sant Antoni completa l’experiència.

Diumenge 31 de juliol a la tarda 

Encara falten 15 dies per les festes de Gràcia però els preparatius ja han començat. Una manera diferent de gaudir-les és participar a una sessió oberta de guarniment d’un carrer. Per exemple el carrer Puigmartí recluta voluntaris aquest cap de setmana. Per evitar les hores de més sol, a la tarda s’hi posen a partir de les 18h.

Diumenge 31 de juliol a la nit

La Filmoteca de Catalunya ofereix múltiples propostes per un diumenge cinematogràfic amb aire condicionat. A les 20h programa un western diferent, The Sisters Brothers (2018) de Jacques Audiard; i a les 21h celebra el centenari de Juan Antonio Bardem amb la projecció de la versió no censurada de Calle Mayor (1956), tot una sàtira política de la vida provinciana sota el franquisme. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa