Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pel·lícules per menys de 3 euros als Cinemes Verdi durant el BCN Film Fest
  • CA

Malgrat totes les excepcions que s’han viscut aquest últim any com a conseqüència de la pandèmia, el Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest) tirarà endavant en un format presencial i a un preu assequible. Serà entre els dies 15 i 23 d’abril i tindrà la “seu principal” als Cinemes Verdi, a la Vila de Gràcia. A més, l’organització ja ha concretat que els passis per veure les pel·lícules que participen al festival tindran totes un cost de 2,90 euros per persona.

“Crec que podem contribuir a que la gent recuperi la rutina d’anar al cinema i els espectadors recobrin la confiança de veure cinema a les sales”, ha apuntat la directora del BCN Film Fest, Conxita Casanovas. A més, es manté l’esperit d’altres anys i se seguiran exhibint obres que giren al voltant de l’eix temàtic Cinema-Literatura-Història dins de la Secció Oficial. I encara caldrà comptar amb les altres cinc seccions habituals: Cinema amb Gràcia (dedicada a les comèdies), Zona Oberta, Art en PantallaImprescindibles, i una secció dedicada al cinema d’un país convidat, en aquesta edició: Japan by CineAsia.

De moment, entre els grans noms que formaran part d’aquest festival, ja s’han anunciat els de Sigourney Weaver, Isabelle Hupper, Naomi Watts o Kiyoshi Kurosawa.

El cartell del BCN Film Fest 2021

Un altre detall remacable és que la cinquena edició del festival ret homenatge a Charles Chaplin, i així es pot apreciar tant en el cartell d’enguany —que inclou la representació del protagonista de la seva pel·lícula El chico— com en la secció retrospectiva Imprescindibles. Aquesta dedicatòria “ens dona l’oportunitat de recuperar un esperit i una mirada plena de tendresa i humor que penso ens ve molt bé en el moment actual que estem vivint”, apunta la directora. A la retrospectica s’inclou la projecció de clàssics com El gran dictador, Tiempos modernos o La quimera del oro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa