Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com obtenir entrades de franc per visitar la Sagrada Família el febrer

La junta constructora de la Sagrada Família ha anunciat aquest dilluns que se sumarà durant el cap de setmana del 12 i 13 de febrer a les commemoracions de Santa Eulàlia, històrica patrona de Barcelona al costat de la Mercè. La fundació encarregada de les obres de la basílica ha informat que sortejarà 6.000 entrades per poder visitar el temple gratis entre les 15.00 i les 18.00 hores de tots dos dies.

Per aconseguir els passis, cal emplenar un formulari que la Sagrada Família posarà a disposició a la seva web i també a les seves xarxes socials per apuntar-se en el concurs. A falta de conèixer en detall els requisits, les inscripcions es podran efectuar a partir del 31 de gener i cal registrar-se abans del 7 de febrer a les 10.00 hores per aspirar a fer-se amb un dels tiquets.

A banda de l’excepcional concurs que programa ara, la Sagrada Família ha recordat que preveu recuperar les tradicionals jornades de portes obertes a l’obra magna d’Antoni Gaudí en dates al voltant de la Mercè, a finals del pròxim setembre. La basílica pretèn que les jornades serveixin per donar a conèixer l’evolució de les obres, que encaren un any important després que les restriccions a causa de la pandèmia i la davallada del turisme hagin fet trontollar els plans de finalitzar la construcció el 2026, coincidint amb el centenari de la mort de Gaudí.

Setmanes enrere, la Junta Constructora de la Sagrada Família va informar que planifica “acabar les dues torres dels Evangelistes Lluc i Marc” enguany. Cadascuna de les quatre torres dedicades als evangelistes -previstes al projecte original d’Antoni Gaudí- faran 135 metres d’alçària un cop que acabin de construir-se.

El compliment del calendari, però, es supedita a “si la situació evoluciona positivament”. També es vol que la torre de Jesús -que serà la més alta de l’edifici- guanyi tres nivells d’alçària més abans que acabi 2022. Per altra banda, queda per construir dues torres més dels evangelistes -les de Mateu i Joan-, completar la de Jesucrist i les quatre de la façana de la Passió. També queda per culminar la façana de la Glòria i resoldre si s’estén una escalinata al carrer Mallorca que obligaria a enderrocar desenes d’habitatges i desallotjar centenar de veïns.

Més notícies
La ronda de Dalt, a l'alçada de l'hospital Vall d'Hebron / Isaac Planella
Notícia: Continua l’onada de ‘fitipaldis’: caçat a 187 km/h per la ronda de Dalt
Comparteix

Continua l’onada de ‘fitipaldis’: caçat a 187 km/h per la ronda de Dalt

El radar va detectar que va excedir dos cops el límit de velocitat en una hora
Notícia: Continua l’onada de ‘fitipaldis’: caçat a 187 km/h per la ronda de Dalt - Mobile
Els Mossos d'Esquadra detenint una persona / ACN
Notícia: Robats dos quadres de Dalí en l’assalt a un pis a Barcelona
Comparteix

Robats dos quadres de Dalí en l’assalt a un pis a Barcelona

Els Mossos busquen els lladres i, alhora, miren de confirmar que siguin obres autèntiques del pintor empordanès
Notícia: Robats dos quadres de Dalí en l’assalt a un pis a Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix