Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Parc d’Atraccions Tibidabo idea un nou ús per celebrar el Nadal

El Parc d’atraccions Tibidabo ha decidit celebrar el Nadal amb una pista de gel oberta a tota la ciutadania, que funcionarà a la Plaça dels Somnis entre el 26 de novembre i el 5 de gener, sempre que el Parc estigui obert. Amb capacitat per a 40 persones i unes mides de 200 metres quadrats, la pista s’ha construït amb material sintètic i això permet obtenir sensacions molt semblants a les de patinar sobre gel real.

El fet d’haver-se elaborat amb panells de polietilè provoca que no tingui cap consum energètic atès que no necessita electricitat ni aigua per conservar-se, a diferència de les pistes de gel convencionals. L’accés a la pista de gel està inclòs al preu de l’entrada al Parc, però també hi haurà la possibilitat de utilitzar-la sense visitar la resta del Parc, abonant 5 euros.

Un nou espectacle de mascotes

D’altra banda, el 26 de novembre també s’inaugurarà un nou espectacle de mascotes, ‘El Bo de Collserola’, que es durà a terme a la Plaça del Jardí a dos quarts de cinc de la tarda tots els dies en què el Parc estigui operatiu. L’obra posa l’accent en el fet de conscienciar al públic de la importància de cuidar aquesta muntanya. A més, a partir del 3 de desembre, el Tibidabo acollirà un any més, el Tibimarionetariu. Es tracta d’un espectacle de marionetes nadalenc amb la música, la neu i els estels com a protagonistes. En aquest cas, hi haurà sessions cada hora al Marionetarium fins el 5 de gener.

Al’Hotel Krüeger hi tornarà el Krampus, un personatge de l’hotel que només es deixa veure durant el Nadal. Aquesta temporada l’Hotel allarga set dies més la seva obertura: tancarà del 19 al 26 de desembre i estarà operatiu del 27 de desembre al 4 de gener, sempre que el Parc estigui també obert. Totes aquestes activitats queden incloses en el preu de l’entrada al Parc d’atraccions Tibidabo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa