La Pedrera exposarà durant els mesos propers una obra amb papallones efímeres. Segons ha informat la Fundació Catalunya La Pedrera, han aprofitat un passadís temporal fet amb plafons de fusta per incloure una peça d’art urbà que es podrà visitar mentre durin les obres. Està previst que les obres acabin d’aquí a vuit mesos, segons la fundació.

En concret, les papallones es podran trobar a les tasques de reparació del pati de Provença, també conegut com a pati de les Papallones. Els artistes Zosen Bandido i Mina Hamada han estat els encarregats de decorar la zona amb papallones. “Hem mirat on mirava Gaudí, amb colors i formes arrodonides, sempre amb la natura present”, ha destacat Bandido.

Respecte de la temporalitat, els artistes l’han volgut ressaltar. “És l’essència de l’art urbà, la temporalitat, avui hi som i demà ja no, i hem volgut col·lar-nos a l’obra mestra de Gaudí per sorprendre tots aquells que visitin l’edifici”, han remarcat.

Zosen Bandido i Mina Hamada, de l’Argentina i el Japó, respectivament, són artistes referents de l’art urbà i visual. Tots dos resideixen actualment a Barcelona. El seu repertori va des dels murals i les pintures sobre tela fins a la serigrafia i la il·lustració. La seva feina conjunta es pot trobar arreu d’Europa, l’Amèrica del Nord i Sud i al Japó.

Nou comentari

Més notícies
Nau principal de la parròquia del Crist Redemptor / Jordi Play

Tres arquitectes molt barcelonins al rescat d’una parròquia de barri

L'estudi MBM (Martorell, Bohigas, Mackay) va ampliar amb maó i línies rectes el temple del Crist Redemptor
Amb la col·laboració de COAC
Recepció de l'hotel Eurostars Grand Marina 5* GL / ACN

El sector turístic “dona per perduda” la Setmana Santa a Barcelona

Molts negocis mimen ara el visitant local com a "única esperança"