Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El retorn per la porta gran de Razzmataz: tot venut en menys d’una hora
  • CA

Razzmatazz ja torna a formar part de l’agenda nocturna barcelonina i ho ha fet per la porta la gran. La popular discoteca i sala de concerts ha reobert després de 19 mesos amb els llums apagats per la pandèmia i s’ha estrenat de la millor manera possible: les entrades disponibles per la primera nit amb públic –que comptava amb artistes com Perotutehasvisto, Jack Dafons, Poorlan, Alex Wardof o Mr. George Constanza– es van vendre en menys d’una hora.

Les restriccions que encara estan en vigor, com l’aforament limitat al 70% i l’obligació de tenir el passaport Covid i portar mascareta, no han sigut un fre per als centenars de persones que feia mesos que esperaven la reobertura de l’oci nocturn i ara tenen l’oportunitat de tornar als seus locals preferits. Un altre clàssic de la nit barcelonina que està punt de tornar és Luz de Gas, que reobrirà aquest divendres amb venda d’entrades a la porta.

La discoteca Shôko de Barcelona en la primera nit de reobertura dels locals d’oci nocturn / ACN

Locals sota la lupa

L’oci nocturn ha estat sota la lupa de les autoritats sanitàries perquè s’ha considerat les discoteques com un focus potencial de transmissió de la Covid-19. Ara que han reobert, tindran més pressió que mai després d’haver-se erigit en l’alternativa segura als botellots al carrer. “Demostrarem que hi haurà control a les sales perquè volem seguir oberts”, assegura en declaracions a betevé el responsable de Luz de Gas, Fede Sardà. Ja s’han instal·lat cartells per tota la sala que recordaran l’obligació de portar mascareta.

El gruix de les discoteques va reobrir el passat dijous amb un gran èxit d’afluència, però amb moltes dificultats per fer complir la norma de portar mascareta tota l’estona amb l’excepció de quan estàs a la barra. El secretari general del Gremi de Discoteques, Ramon Mas, va assegurar que serà “molt complicat” aconseguir que tothom porti mascareta i va avisar que les discoteques “no pressionaran” ni crearan “problemes de seguretat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa