El TOT Barcelona sorteja 10 entrades més per al nou espectacle #THEMAGICFORMULA de l’emblemàtic Circ Raluy Legacy, després de l’exitós concurs de la setmana passada. Els seguidors del diari a Facebook podran participar en aquesta promoció i endur-se un dels cinc paquets de dues invitacions per assistir a la funció del proper divendres 15 de febrer a les 18:30 hores al Port Vell de Barcelona. Per optar a un dels cinc premis només cal seguir el perfil de Facebook del TOT Barcelona, clicar ‘Like’ a la publicació del sorteig i compartir-la de forma pública.

El Circ Raluy Legacy ha tornat a Barcelona amb un impressionant espectacle que combina diversió, emoció i fascinació. Un muntatge que sedueix als adults i fascina als més petits, perquè combina l’essència del circ tradicional dels anys 30 amb l’avantguarda comtemporània. El nom de l’espectacle és un tribut a Luis Raluy, el patriarca de la família. A més d’un entranyable pallasso de cara blanca és un reconegut matemàtic i el seu llegat ha inspirat els trucs, desaparicions, equilibris i contorsions que mostra el show. La nova carpa, a més, ret homenatge als anys daurats del circ.

Entre les estrelles que actuaran hi ha membres de la família Raluy, com Louisa Raluy (grans il·lusions), Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles), el reconegut duo Jurek Swider i Sandro Roque i els benjamins Benicio i Charnelle. També oferiran actuacions memorables tot un seguit d’artistes internacionals, com el bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o l’impressionant Troupe Sol Habana, entre d’altres. Més de 300.000 espectadors ja han gaudit de l’última gira del Circ Raluy Legacy, que ja ha passat per més de 50 ciutats i ha ofert més de 500 funcions.

Nou comentari

Comparteix