Nora Navas interpretarà a Enriqueta Martí a ‘La Vampira de Barcelona’

La pel·lícula mostrarà el Raval sòrdid i pobre de finals del segle XIX i intentarà desmuntar el mite d'aquesta veïna, demonitzada com a assassina en sèrie

L’actriu catalana Nora Navas interpretarà a la llegendària Enriqueta Martí, més coneguda com la Vampira del Raval, a la nova pel·lícula del realitzador Lluís Danés. El film es dirà La Vampira de Barcelona i es començarà a rodar al novembre, segons ha avançat la revista Time Out i ha difós el director. Navas ha protagonitzat entre altres cintes la popular Pa negre, Dolor y Glòria o Formentera lady. Brutal Media, Filmax i TV3 es faran càrrec de la producció.

Danés, que ha produït entre altres Llach, la revolta permanent, explica a la revista que projecta fer aquesta pel·lícula des de fa 11 anys i que el guió és obra de Lluís Arcarazo i Maria Jaén. La pel·lícula mostrarà el Raval sòrdid i pobre de finals del segle XIX i intentarà desmuntar el mite d’aquesta veïna barcelonina, demonitzada per la societat de l’època com a assassina en sèrie i proxeneta infantil. Martí (1868-1913) hauria patit algun tipus de trastorn mental i hauria intentat segrestar una nena, però les investigacions d’avui consideren falsa l’atribució de desenes de crims amb els que va haver de carregar. 

Nou comentari