Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Música a la fresca en un jardí al centre de Barcelona: Els Vespres de la UB
  • CA

Música de l’escena emergent, cervesa freda i entrepans gurmet. I tot plegat a la fresca dels arbres, de la que proporciona un jardí amb història. Què més es pot demanar per als vespres del mes de juliol, després d’una jornada de calor?

És el que ofereix el cicle musical Els vespres de la Universitat de Barcelona, al jardí Ferran Soldevila, un espai singular al centre de Barcelona: verd, fresc i ben comunicat, una bombolla d’oxigen que ofereix als barcelonins una manera diferent de gaudir de l’entorn quotidià. És a l’Edifici Històric UB, i s’hi entra pel carrer Diputació amb Enric Granados, a tocar de la plaça Universitat i tots els mitjans de transports que hi porten. L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat i convé anar-hi d’hora.

Els concerts –que seran els dimarts i els dijous, del 2 al 18 de juliol– acosten els espectadors a les propostes més personals de l’escena emergent, amb un cartell eclèctic amb amplitud de sonoritats. Marcel Lázara i Júlia Arrey seran els primers a actuar, el dimarts 2 de juliol. Aquest és el programa complet:

Marcel Lázara i Júlia Arrey, 2 de juliol

Marcel Lázara i Júlia Arrey, els primers a actuar al cicle 'Els Vespres' de la UB

Marcel Lázara i Júlia Arrey, els primers a actuar al cicle ‘Els Vespres’ de la UB

Dues veus i un escenari desproveït d’artificis ens presenten música propera i emotiva, que s’emet des de l’alegria més sincera. Brúixola d’un nou paradigma artístic als Països Catalans, presenten les noves cançons del senzill KM.0.

Hijos del Trueno, 4 de juliol

Hijos del Trueno, que actuaran al cicle 'Els Vespres' de la UB / Marc Lozano

Hijos del Trueno / Marc Lozano

Vicente Leone i Daniel Granados (exmembres de Tarántula) han format una orquestra de ball popular. Música mediterrània que abraça la remor d’una ciutat que canvia a cop d’onada. Presenten un primer treball, que és un avançament del seu disc de debut.

Her Little Donkey, 9 de juliol

Her Little Donkey, grup que actua al cicle 'Els Vespres' de la UB / Nacho G. Riaza

Her Little Donkey / Nacho G. Riaza

Quartet barceloní que combina el pop oníric lluminós i elegant amb sons contemporanis sofisticats. Presenten Where’s the glow?, un segon disc amb caràcter, que tracta els començaments i les oportunitats de manera madura.

Rombo, 11 de juliol

Rombo, que actua al cicle 'Els Vespres', de la UB / Irene Royo 2

Rombo / Irene Royo 

Grup femení de pop independent que presenta el seu segon disc: Clara Montse Núria. Cançons lluminoses i nostàlgiques, plenes d’urgència i d’harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d’estimar i de deixar d’estimar.

Estramoni, 16 de juliol 

Estramoni, grup que actua al cicle 'Els Vespres', de la UB

Estramoni

Quintet nascut a París i establert a Barcelona, presenten el seu primer disc, Una vida millor. És un cançoner costumista exquisit i poètic, amb referències líriques de pop independent en català i la música anglosaxona.

Lauren Nine, 18 de juliol

Lauren Ninen, que actua al cicle 'Els Vespres' de la UB / Martina Matencio

Lauren Ninen / Martina Matencio

La valentia és sincera i veraç en les lletres i la posada en escena de la rapera i cantant del Poblenou Lauren Nine. Una veu fresca del hip-hop, rap i R&B que fusiona estils i emocions amb la mateixa passió amb què recita els seus versos.

Els entrepans de Caravan Made i Estrella Damm freda

I les tardes dels concerts, de les 18.00 hores i a les 23.30 hores, està en marxa la terrassa a la fresca amb Caravan Made, amb els millors entrepans street food, amb les combinacions més creatives i delicioses i Estrella Damm ben fresca.

El jardí Ferran Soldevila, de la UB, amb Caravan Made, una de les tardes del cicle d'actuacions musicals 'Els Vespres'

El jardí Ferran Soldevila amb Caravan Made, una de les tardes del cicle ‘Els Vespres’ / UB

I per saber qui ambient es crea al jardí Ferran Soldevila, aquí teniu un tastet del que van dir els que en van gaudir l’any passat.

 

Més notícies
La crisi migratòria centra l’inici dels cursos d’estiu de la UB
Notícia: La crisi migratòria centra l’inici dels cursos d’estiu de la UB
Comparteix
'Crisi migratòria al Mediterrani' obre el cicle Juliols de la UB
La V Festa de la Ciència de la UB: la recerca explicada de la manera més lúdica
Notícia: La V Festa de la Ciència de la UB: la recerca explicada de la manera més lúdica
Comparteix
Ja hi ha més de 1.500 inscrits a la 5a edició d'aquesta activitat divulgativa que tindrà lloc el 17 de maig a l'edifici històric de la universitat Barcelonina

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa