Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor Pau Galí i Claret, editor de ‘La Fada de Sarrià’
  • CA

L’editor de la popular revista sarrianenca La Fada de Sarrià i Sant Gervasi, Pau Galí i Claret, ha mort als 60 anys d’edat aquest diumenge de matinada. La publicació ha comunicat la seva defunció a causa “d’un atac d’asma, malaltia de la qual rebia tractament des de feia uns anys”. La revista complia enguany una dècada i té una forta implantació a l’antiga vila.

Enginyer de camins de formació, havia estat directiu de diferents empreses asseguradores abans de dedicar-se a la publicitat i l’edició de premsa. Vivia a cavall de Barcelona i el Pirineu, on va impulsar diverses capçaleres, com Viure als Pirineus i El Follet. Amb la publicista Marta Royo va fundar el 2011 la revista sarrianenca, que justament acaba de publicar l’edició número 100 i ara preveia potenciar la web del mitjà. La família Galí, a més, té un fort arrelament a Sarrià per la seva participació en múltiples iniciatives culturals de Sarrià.

El regidor del districte, Albert Batlle, ha expressat el condol municipal en una piulada aquest dilluns. També els partits de l’oposició i comerços del barri, com la llibreria A peu de pàgina, han lamentat a les xarxes la pèrdua de l’editor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa