Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor el fundador de la cadena de perruqueries barcelonina Raffel Pages
  • CA

Raffel Pages, fundador de la cadena de perruqueries que porta el seu nom, ha mort aquesta matinada als 78 anys. Així ho ha comunicat Comertia mitjançant una nota de premsa, en què ha detallat que ha mort a Barcelona. Va ser a la capital catalana on, el 1975, va fundar el primer establiment del que es convertiria en una cadena, al carrer Reina Elisenda número 16.

Pages es va formar a Carita de París, la millor perruqueria del món dels anys 60. Allà va descobrir la seva vocació, que li venia de família ja que el seu pare també va ser perruquer. A Pages se’l defineix com un home fet a si mateix, amb facilitat per crear ja fos escrivint, pintant, esculpint o amb els pentinats.

El 1992 va ser l’any més rellevant per a Pages, ja que va engegar el projecte que seria l’essència de la cadena: l’institut de perfeccionament Raffel Pages. Estaria dedicat a la formació dels seus col·laboradors inicialment però avui dia està obert a qualsevol professional de la perruqueria.

El negoci està ara en mans de les filles del perruquer, Carolina i Quionia. Compten amb 80 salons a l’Estat que donen feina a 300 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa