Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor el fotoperiodista barceloní Carlos Pérez de Rozas
  • CA

El fotoperiodista Carlos Pérez de Rozas, nascut a Barcelona el 1948 i membre d’una nissaga de tres generacions de fotògrafs barcelonins, ha mort aquesta matinada, segons ha informat el seu germà, també de la professió, Emilio Pérez de Rozas. Ho ha anunciat El Periódico, diari en la fundació del qual Carlos Pérez de Rozas va participar.

Va començar en el sector de la premsa a la revista Destino, el 1970, va estar al Diari de Barcelona i també va participar en l’inici de l’edició catalana d’El País i en el redisseny de Mundo Deportivo, ja que el disseny de diaris era un de les seves especialitats, a més de la tradició familiar de la fotografia. 

També ha fornat part de l’equip directiu de La Vanguardia –ha treballat, per tant, en la majoria de grans capçaleres de la ciutat i ha col·laborat a TV3, Catalunya Ràdio, BTV i 8TV, en moltes ocasions per comentar l’actualitat esportiva.

A més a més, tenia una faceta com a docent, i havia fet de professor a les facultats de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Internacional de Catalunya.

Fa quatre anys, l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona va dedicar una exposició retrospectiva a tot el fons fotogràfic familiar.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa