Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Marató de concerts en el Sant Jordi musical de l’Antiga Fàbrica Damm
  • CA

Música, música i després música. Un any més l’Antiga Fàbrica Damm omple la jornada de concerts acompanyats de cervesa i menjar per gaudir d’un Sant Jordi musical. Custodiats per la xemeneia que anys enrere funcionava a la fàbrica, les taules del centre del recinte s’omplen de parelles, amics, coneguts i amants de la música que xerren fins que comenci el concert que han vingut a veure. N’hi ha per a tots els gustos: la promesa de la música catalana Paula Jornet, els consolidats Lax’n Busto o l’irreverent Lil Dami són alguns dels fan ballar els assistents.

Rodejats de gent asseguda a terra estan el Mateu i l’Eulari amb el seu fill Eloi. Han vingut de Mallorca per passar el Sant Jordi a la capital catalana, i han aprofitat la visita per passar la tarda amb bon ritme. Sembla que mirin un mapa, però no fan més que planejar a qui aniran a escoltar. “Voldríem veure a la Pavvla (Paula Jornet)”, diu el Mateu. Abans de tornar a Mallorca aquesta nit vol gaudir amb la seva dona i el seu fill de l’ambient festiu de la fàbrica i de música amb segell barceloní. “A Mallorca també celebrem Sant Jordi, però a petita escala”, bromeja.

Mentre desenes de persones esperen pacientment que comenci el següent en un dels molls, altres seuen a la sala de bàscules mentre escolten poesia. Assisteixen a un espectacle de ‘poetry slam’, en què els poetes reciten versos i el públic en puntua el resultat. Els aplaudiments i una base de rap acompanyen els poetes. L’olor a cervesa omple la sala, i recorda als assistents un dels ingredients que formen part d’aquest Sant Jordi alternatiu: la cervesa Estrella Damm. 

Més notícies
El Sant Jordi més musical, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm
Notícia: El Sant Jordi més musical, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm
Comparteix
Oques Grasses, Lildami, Obeses, Lax'n'Busto i Pavvla són algunes de les actuacions que hi haurà al recinte, amb 8 hores de música, gastronomia i llibres
El Sant Jordi més compromès, amb cinc entitats solidàries
Notícia: El Sant Jordi més compromès, amb cinc entitats solidàries
Comparteix
La jornada musical de l'Antiga Fàbrica Damm pren una dimensió social amb la participació d'associacions que destinaran la recaptació a diversos col·lectius vulnerables

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa