Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Los Fresones Rebeldes, “molt tristos” per la mort de la seva primera cantant
  • CA

Los Fresones Rebeldes han publicat aquest dilluns un comunicat en el qual lamenten “profundament” la mort d’Inés Bayo, “una de les primeres cantants” del grup.

[r:]

“Estem molt tristos i recordem amb molt afecte la seva companyia en els inicis del grup fins a principis del 1998 i la seva [re]incorporació entre el 2014 i el 2015”, apunta el comunicat enviat per la discogràfica Subterfuge Records.

Inicialment al grup creat per Felipe, Cristina, Miguel i Euge, hi cantaven Inés i la seva germana Cecilia, que formaven part de manera intermitent d’Els Fresones Rebeldes fins a poc després d’editar el primer disc, Es que no hay manera.

En aquest primer disc, on participaven les quatre veus femenines, la d’Inés va tenir “protagonisme en cançons com Al amanecer, Bola de Cristal, Suave o Cara Bonita, entre d’altres”.

“Després que marxessin la Inés i la Ceci el 1998 i fins a la primera dissolució, el 2002, al grup es va incorporar Eva González com a cantant, que va participar en l’àlbum Éxitos 99 i en cançons per a diversos recopilatoris”, recorda la banda.

En aquesta línia, el comunicat afegeix que amb motiu del 25è aniversari de Subterfuge Records, el grup va fer una primera reunió i Inés va tornar a ser-hi de manera puntual, “aquesta vegada com a veu principal, en nombrosos concerts a Espanya i Mèxic”.

“Aquesta va ser sens dubte la vegada en què més vam poder comptar amb la seva companyia”, remarca el comunicat, que afegeix que “actualment i des del gener, Ana Vaquer és qui interpreta les cançons com a cantant a Los Fresones Rebeldes”.

“Amb nombrosos projectes per davant, concerts programats, enregistrament amb noves cançons, una gira per Mèxic i una campanya publicitària que sortirà a partir de setembre, el grup està en actiu”, remarquen Los Fresones Rebeldes.

I conclouen: “No som un grup d’homenatges, preferim les festes en vida. La Inés sempre estarà en el nostre cor. En el nostre proper concert, a Sevilla el 14 d’agost ,mirarem al cel quan toquem Bola de Cristal i li desitjarem bon viatge a la Inés” .

Més notícies
Mor la vocalista original de Los Fresones Rebeldes
Notícia: Mor la vocalista original de Los Fresones Rebeldes
Comparteix
Inés Bayo tenia només 45 anys | Va incorporar-se a la banda d'indie-pop els anys 90 i va abandonar-la el 1998

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa