Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’organista titular de la Sagrada Família actuarà a Burgos
  • CA

L’organista titular de la Sagrada Família de Barcelona, Juan de la Rubia, oferirà un concert aquest dijous, 19 d’agost, en la Catedral de Burgos, segons ha anunciat la fundació VIII Centenari de la Catedral. Burgos 2021. El recital, emmarcat dins de les celebracions dels 800 anys de la Seo burgalesa, tindrà lloc a les 20.15 hores, amb un preu de cinc euros per entrada, que ja es poden adquirir en les taquilles de Cultural Cordó.

De la Rubia interpretarà en els òrgans de l’Epístola i de l’Evangeli del temple gòtic un programa en el qual intercalarà obres seves amb alguna improvisació de peces dels segles XVI i XVII d’Enric d’Anglaterra, Antonio de Cabezón o Sebastián Durón.

Deixeble de Montserrat Torrent, Juan de la Rubia ha actuat en els principals escenaris d’Europa, Amèrica Llatina i Àsia, com l’Auditori Nacional de Madrid, el Palau de la Música Catalana o la Konzerthaus de Berlín. També ha actuat en la Elbphilharmonie d’Hamburg, les catedrals de Colònia i Westmister, St. Sulpice de París i el Teatre Mariinsky i la Philarmonia de Sant Petersburg, entre altres.

Aquest músic, nascut en 1982, en l’actualitat és professor de la Escola Superior de Música de Catalunya a Barcelona i membre de la Reial Acadèmia de Belles Ares de Sant Jordi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa