Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Llums de Nadal i activitats gratis al Palau Robert

Proliferen a Barcelona els espectacles de llum i les activitats nadalenques. Però no totes són gratuïtes o accessibles a tots els barcelonins. Però el Palau Robert té bones notícies i ofereix llum, il·lusió i activitats per a grans i petits sense rascar-se la butxaca.

Després d’un any complicat per la persistència i les limitacions imposades per la pandèmia, la ciutadania, i en especial la infància, es mereix i necessita alegria, creativitat positiva i un ambient que convidi a encetar el 2022 amb energia renovada.

A partir del proper dia 9 de desembre, el Jardí de Palau Robert aixoplugarà un gran arbre de Nadal de 5 metres d’altura; la florista i artista barcelonina Maria Ponsà donarà contingut i significat als diferents elements vegetals que l’acompanyaran. En paraules seves, “tots som branques d’un mateix arbre, que és símbol d’unió i d’integració.

L’avet del Palau Robert acull troncs i branques de diferents espècies d’arbres, cadascun d’ells amb unes qualitats especials, diferents morfologies i orígens diversos. Al llarg de la història, són moltes les situacions i llegendes que s’ubiquen al voltant dels arbres, però totes tenen un denominador comú: ens acullen, ens protegeixen i ens donen força. Sis diferents tipus d’arbre –l’avet, el roure, la palmera, l’olivera, l’alzina i la magnòlia– formaran part d’aquest homenatge; un arbre obert a tots i on tothom hi té cabuda”.

També s’il·luminarà el Jardí i l’edifici principal per donar calidesa i un ambient festiu i nadalenc al conjunt, i s’organitzaran activitats i tallers culturals i creatius, –que ben aviat s’anunciaran–, pensats per als infants i les famílies, coincidint amb els dies de vacances escolars.Amb aquestes actuacions i altres sorpreses, el Palau Robert vol contribuir a una celebració que recuperi l’esplendor tradicional, però també convidar les famílies a sortir plegats, a gaudir i a retrobar tota l’alegria del Nadal i tota l’esperança d’un 2022 ple de bones promeses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa