L’hotel de l’antic Teatre Novedades tindrà un espai gastronòmic d’alta volada

L’hotel Melià que ocupa els terrenys de l’antic Teatre Novedades, a la cruïlla de Casp amb el passeig de Gràcia, obrirà a finals d’any amb una potent oferta gastronòmica que inclou dos restaurants, una cocteleria i un espai gastronòmic amb 14 establiments. L’hotel, que serà un cinc estrelles Gran Luxe, oferirà “tres experiències úniques i molt diferenciades entre sí”, segons explica el grup de restauració Belbo Collection.

A l’interior hi haurà més de 2.500 metres quadrats de terrasses, envoltades per “uns horts urbans de 3000 metres quadrats que serviran per abastir les nostres cuines i que també funcionarà un xic com a pulmó verd al centre de la ciutat”, assegura un dels socis del grup, Juan Pablo Cánovas.

Aposto per l’alta cuina

El projecte consta de tres locals diferents: el Fasto, un restaurant d’alta cuina italiana; Terrenal, un establiment de cuina mediterrània per a butxaques més modestes; i Luma, una cocteleria. Com a complement, als baixos de l’hotel hi haurà el TasteEastBCN, un espai gastronòmic i de restauració per comprar i tastar productes gurmet. Tot coronat per un terrat amb piscina i pistes a la plaça Catalunya. 

El futur hotel Me, que obrirà a l’últim trimestre de l’any, tindrà 164 habitacions repartides en les seves plantes que haurà costat uns 60 milions d’euros al grup Actual Capital Advisors. 

Nou comentari