Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’hotel de l’antic Teatre Novedades tindrà un espai gastronòmic d’alta volada
  • CA

L’hotel Melià que ocupa els terrenys de l’antic Teatre Novedades, a la cruïlla de Casp amb el passeig de Gràcia, obrirà a finals d’any amb una potent oferta gastronòmica que inclou dos restaurants, una cocteleria i un espai gastronòmic amb 14 establiments. L’hotel, que serà un cinc estrelles Gran Luxe, oferirà “tres experiències úniques i molt diferenciades entre sí”, segons explica el grup de restauració Belbo Collection.

A l’interior hi haurà més de 2.500 metres quadrats de terrasses, envoltades per “uns horts urbans de 3000 metres quadrats que serviran per abastir les nostres cuines i que també funcionarà un xic com a pulmó verd al centre de la ciutat”, assegura un dels socis del grup, Juan Pablo Cánovas.

Aposto per l’alta cuina

El projecte consta de tres locals diferents: el Fasto, un restaurant d’alta cuina italiana; Terrenal, un establiment de cuina mediterrània per a butxaques més modestes; i Luma, una cocteleria. Com a complement, als baixos de l’hotel hi haurà el TasteEastBCN, un espai gastronòmic i de restauració per comprar i tastar productes gurmet. Tot coronat per un terrat amb piscina i pistes a la plaça Catalunya.

El futur hotel Me, que obrirà a l’últim trimestre de l’any, tindrà 164 habitacions repartides en les seves plantes que haurà costat uns 60 milions d’euros al grup Actual Capital Advisors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa