L’Aquàrium de Barcelona torna a la normalitat després d’uns mesos marcats per les restriccions d’horaris i d’aforament- El centre marí més gran del món en quant a fauna del Mediterrani enceta una nova temporada amb un ventall d’activitats que sorprendran a grans i petits. Un Halloween fascinant amb curioses criatures amagades al fons del mar donarà pas a la posada en marxa de tota l’oferta d’experiències úniques, celebracions especials i altres esdeveniments que tindran lloc durant les properes setmanes.

Fins el proper 14 de novembre, teranyines, fantasmes, bruixes, esquelets, i altres presències misterioses vestiran de terror el fons marí de L’Aquàrium de Barcelona. Una magnífica ocasió, a prova de valents, per endinsar-se en la foscor de les profunditats i descobrir els misteris de Halloween a través de tot un seguit de personatges terrorífics, amagats entre els aquaris.

Dins les activitats programades per a aquesta celebració, L’Aquàrium de Barcelona té reservada una altra sorpresa per als més petits de la casa. Del 30 d’octubre a l’1 de novembre, els menors d’entre 3 i 10 anys que visitin el recinte disfressats tindran l’accés gratuït.

El centre marí ha preparat aquesta tardor un programa on les espècies estranyes prendran protagonisme a taurons i pingüins. Al llarg de l’activitat Curioses Criatures es mostraran les característiques i peculiars habilitats d’una sèrie d’espècies no tant conegudes pel públic com els axolots, que reben el sobrenom d’amfibis de l’eterna joventut. També es podran observar els peixos cofre, capaços d’alliberar una toxina per defensar-se dels seus depredadors; el peix eriçó, que espanta els seus enemics inflant-se amb aigua i desplegant les seves espines; a més de les morenes, els camaleons i les rajades.

Amb aquestes activitats, L’Aquàrium de Barcelona recupera el seu horari habitual entre setmana, caps de setmana i festius i l’aforament del 100%, tot i que es mantenen les mesures sanitàries i de seguretat per tal que tots els visitants gaudeixin del recinte amb tota la confiança. Excepcionalment, s’ha ampliat la validesa dels passes anuals, ja siguin individuals o familiars. Així, els carnets adquirits a partir del juliol de 2020 tindran una validesa de 16 mesos enlloc de 12. Tanmateix, els passis comprats a partir de l’abril de 2021 tindran una validesa d’un any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa