Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ateneu Barcelonès reobrirà el pròxim dilluns
  • CA

L’Ateneu Barcelonès reobrirà les portes el proper dilluns 8 de juny, després de gairebé tres mesos tancat per la crisi del coronavirus. Els socis tornaran així a l’edifici del Palau Savassona, sempre seguint les “estrictes mesures d’higiene i protocols” per garantir la seguretat de les persones que marca el pla de desconfinament aprovat per l’entitat. Hi haurà accés a la cafeteria i les sales de conversa, i la biblioteca estrenarà un servei de préstec a domicili pels associats, però encara no es parla de la represa d’activitats físiques. L’horari d’obertura (d’onze del matí a set de la tarda) tindrà una franja “preferent” pels majors de 65 anys, d’onze a una.

L’Ateneu continuarà oferint activitats setmanals en línia, a través del web. El Palau Savassona s’està preparant per obrir el dilluns 8 de juny, seguint el Pla de desconfinament aprovat per la Junta Directiva, amb “estrictes mesures” d’higiene i protocols per garantir la màxima seguretat per a les persones.

L’entitat ho ha anunciat aquest dimecres a través d’un comunicat on es refereix als horaris d’obertura (amb una franja preferent pels majors de 65 anys), de l’accés a la cafeteria i les sales de conversa, així com d’un nou servei de préstec a domicili a tots els associats que facilitarà la seva biblioteca. No es parla, en canvi, del retorn d’altres activitats culturals habituals a l’Ateneu com presentacions literàries i tertúlies. Mentrestant, es remarca, l’Ateneu continuarà oferint activitats setmanals en línia, a través del seu web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa