Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Sagrada Família obrirà les portes als turistes a partir del 25 de juliol
  • CA

La Sagrada Família ha anunciat que obrirà de nou les portes a tots els visitats a partir del dissabte 25 de juliol, de moment, els dissabtes i diumenges al matí entre les nou del matí a les tres de la tarda. Des d’aquest dimecres, a les dotze del migdia, ja es podran adquirir les entrades a la web de la Sagrada Família. A les tardes del cap de setmana les visites seran per als barcelonins en exclusiva, de manera gratuïta i sense turistes.

Per al director general de la Sagrada Família, Xavier Martínez, el balanç dels primers dies de la reobertura és positiu: “Hem notat l’emoció de molta gent en entrar a la Sagrada Família i l’agraïment dels professionals homenatjats per la seva tasca durant la pandèmia”.

Des d’aquest dimecres ja es podran adquirir les entrades a través del web. Martínez ha destacat que el fet que s’esgotessin en cinc hores les més de 37.000 entrades de la fase Hora Barcelona confirma que “els barcelonins i barcelonines volien tenir el seu espai i el seu moment per poder gaudir de la bellesa única de la Sagrada Família”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa