Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Sagrada Família es fixa en els barcelonins mentre no hi hagi turisme
  • CA

La Sagrada Família obrirà de nou les portes al turisme quan “el flux nacional i internacional comenci a arribar a Barcelona“. Així ho ha explicat el director general de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Xavier Martínez, en una roda de premsa on ha desgranat les fases d’obertura. El temple també reservarà horaris per a col·lectius específics i tindrà en compte els barcelonins.

Concretament, els dos primers caps de setmana de juliol professionals que han contribuït a combatre la crisi de la covid-19 podran visitar el temple en exclusiva i de manera gratuïta. A partir del 18 de juliol i fins a finals d’any, els ciutadans empadronats a Barcelona hi podran entrar també de manera gratuïta les tardes dels caps de setmana.

El director general de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Xavier Martínez, ha anunciat que la reobertura al públic es durà a terme en tres fases i preveuen que els primers en visitar el temple siguin el personal sanitari i els seus familiars, així com professionals dels cossos de seguretat i d’entitats com Càrites en reconeixement a la seva tasca contra el virus. Des de la Sagrada Família s’ha apuntat que aquesta seria la primera fase de la reobertura perquè no han concretat la data de tornada dels turistes, que es produirà, han explicat, quan puguin tornar a Barcelona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Monica a juny 08, 2020 | 13:13
    Monica juny 08, 2020 | 13:13
    i com es fa la reserva? Hi han altres ciutats con els monuments son SEMPRE gratuïts per els locals, no te sentit que els locals paguin igual que un turista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa