La rivalitat EUA-Xina i el coronavirus, en una conferència al Palau Macaya

Amb el títol 'Qui governarà el món després del coronavirus?', dilluns 25 de maig en parlaran David Gardner, editor del 'Financial Times' i el filòsof Josep Ramoneda i es podrà seguir per 'streaming'

L’Escola Europea d’Humanitats (EEH), amb seu al Palau Macaya de la Fundació ”la Caixa”, presenta la conferència Estats Units – Xina, qui governarà el món després del coronavirus?, a càrrec de David Gardner, editor del Financial Times; i de Josep Ramoneda, periodista, filòsof i director de l’EEH i de La Maleta de Portbou. En aquesta nova conferència online, l’editor d’afers internacionals del prestigiós mitjà parlarà sobre el món que trobem fragmentat després de la pandèmia. Plantejarà si l’episodi del coronavirus tindrà conseqüències per a la governabilitat del món i valorarà si es podrà tornar a la bilateralitat o bé si anem cap al domini d’una sola potència. 

La conferència es podrà seguir en streaming el proper 25 de maig a les 18.30 h, a través de la plataforma digital que el centre de reflexió de Barcelona ha habilitat per poder continuar amb la seva activitat diària, i també a través de les xarxes socials corporatives de la Fundació ”la Caixa” (Facebook Live i YouTube). Un cop acabada la conferència, s’obrirà un torn de preguntes que els seguidors podran fer a través d’un qüestionari disponible online. 

Analitzar les idees del present online

Aquesta conferència s’emmarca dins el cicle Idees i conceptes per al temps present, que es va inaugurar al gener i que s’allargarà fins al mes que ve. Reuneix experts per analitzar idees i conceptes centrals per entendre el present, tenint molt en compte que en un món que es troba en un desequilibri i canvi constants, resulta essencial l’anàlisi i la reflexió. A causa de l’estat d’alarma i el cconfinament, el Palau Macaya de la Fundació ”la Caixa” va començar a organitzar conferències online el 13 d’abril.

Nou comentari