La Ciutat dels Somnis tanca la seva edició més familiar amb 25.000 assistents

La Ciutat dels Somnis, l’esdeveniment dedicat a l’entreteniment infantil al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, acaba avui la seva versió més familiar amb prop de 25.000 visitants. A la proposta d’enguany, en què s’havien ampliat tant l’espai com el nombre d’activitats, el que ha tingut més èxit han estat les activitats vinculades a la tecnologia, la ciència, l’art, la cuina i el periodisme. A més, el pavelló esportiu, que barrejava espais d’escalada, patinatge o futbol, entre d’altres, ha aglutinat gran part de la participació dels infants entre 0 i 12 anys que hi han assistit. 

La valoració de les activitats per part dels assistents ha estat molt bona, segons expliquen els organitzadors, i s’ha celebrat l’ambient familiar d’aquest esdeveniment renovat. Les valoracions “refermen el concepte i el format únic pels quals vam apostar l’any passat i que uneixen diversió, educació, valors i coneixements vinculats al món de les professions”, ha destacat el director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué. A més, ha destacat que l’aposta per reforçar la línia temàtica al voltant del futur laboral i la diversió, així com els continguts de qualitat, “marquen la diferència respecte a altres esdeveniments infantils”. 

L’augment de les activitats per a tota la família ha estat un dels puntals que ha ajudat a assolir una xifra propera a la de l’any passat, que va superar les 25.000 visites, però es manté a molta distància dels 90.000 assistents que va rebre l’anterior Saló de la Infància l’any 2016. Val a dir que l’edició de fa dos anys va durar vuit dies, mentre que la d’enguany ho ha fet cinc –del 27 al 31 de desembre–, un més que l’any passat.

De fet, les activitats pensades per integrar els familiars –pares, mares i qualsevol altre acompanyant– s’han estès als tallers, classes, concerts, gimcanes i proves d’enginy. A més, s’ha fet un pas més en el treball dels rols de gènere a través de sessions teatralitzades. La famílies amb nadons, a part de tenir una àrea reservada, també han gaudit de sessions a mida, així com pels petits en l’etapa d’educació infantil,i s’han incrementat les activitats pels nens amb discapacitats. 

Nou comentari

Més notícies

La Ciutat dels Somnis, improvisació al teatre i els Reis d’Orient: activitats per al cap de setmana

La fira de consum responsable, el festival de teatre independent i la visita a la torre Bellesguard són altres opcions interessants

Arrenca La Ciutat dels Somnis, el festival de la infància més gran i amb més activitats fins ara

L'esdeveniment augmenta un 25% de l'espai i un 20% les activitats respecte a l'any passat