Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La barreja de fúria i humor després dels quaranta
  • CA

Txabi Franquesa presenta ”Escocía” al Teatre Regina (carrer de Sèneca 22). Es tracta d’un show familiar que convida l’espectador a riure amb les anècdotes de la vida d’una persona que arriba a la quanentena.

Algunes persones poden pensar que es tracta d’un espectacle sobre Escòcia, però no. Segons explica Txabi Franquesa el nom no ha de confondre: el títol és ”Escocía”, perquè després dels quaranta algunes vivències couen i al show  explica com s’enfronta a aquestes.

Després d’aquesta edat, pots convertir-te en una persona optimista o pessimista. El còmic pertany al segon grup i es troba en una lluita entre la joventut i la vellesa. Un home d’esperit jove, però que en realitat és més proper a l’etapa adulta.

El show és un monòleg familiar i enfocat als adults. Les vivències del protagonista fan que el públic s’identifiqui en tot moment i s’endinsin en un ambient amistós i familiar. Aquest fet fa que se sentin més propers a en Txabi i que no puguin parar de riure.

Després d’alguns anys en la vida del madur de 40, comença a adonar-se de petits detalls dels quals abans no era conscient, com per exemple les manies o que no tothom és com ell pensava: amics o fins i tot familiars tenen una nova cara que l’humorista mai havia descobert.

L’espectacle és una comèdia de 70 minuts sobre com és viure des del pessimisme l’adultesa. Pels més joves és un viatge al futur i pels que passen dels quaranta són moments nostàlgics agradables (i no tan agradables) de recordar.

El Jove Teatre Regina és un espai acollidor situat al barri de Gràcia que ofereix les ”nits d’adults” per gaudir en família o amb amics dels shows més divertits. Anar a veure a en Txabi Franquesa és una alternativa al pla de Netflix a casa un dissabte, doncs, qui s’apunta?

.

.

Aquest article forma part del projecte Difusió de les arts escèniques als barris, amb el que el TOT Barcelona vol donar visibilitat a les activitats dels centres culturals de proximitat de la ciutat i promoure el talent periodístic emergent. Aquesta iniciativa ha estat seleccionada en la convocatòria ordinària de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa