Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’estrena d”Avengers: Endgame’ es converteix en una doble festa a Cinesa La Maquinista

L’estrena de la pel·lícula Avengers: Endgame, el final de la saga basada en superherois de la Marvel, s’està convertint en un esdeveniment de culte cinematogràfic, un fenomen que només es produeix una o dues vegades l’any.

Els fans d’aquests personatges i dels superherois de còmic en general es preparen per a l’arribada de la pel·lícula a les pantalles de Barcelona. I a Cinesa La Maquinista la festa serà doble, perquè els responsables de la sala estan preparant dues sessions especials de les quals se’n pot sortir havent disfrutat molt i amb regals.

La primera serà divendres al matí, ideal per a impacients. Qui no pugui esperar fins a les sessions de la tarda, es pot acostar a Cinesa La Maquinista a les 11.30 hores de divendres, i no es trobarà sol: a més a més de la resta d’espectadors, hi haurà el dibuixant Carlos Pacheco, autor del còmic exclusiu Somos vengadores i el yotubber Dani Lagi, autor del llibre Como conocí a vuestra Marvel. Tots dos signaran exemplars de les seves obres. 

I dissabte, 27 d’abril, a la sessió de les 16.20 hores, hi haurà un passi especial a la sala Dolby Cinema. El vestíbul estarà decorat amb la iconografia de la pel·lícula i tothom que hi vagi tindrà un pòster oficial del film i podrà participar en un joc per guanyar més premis. Però els espectadors que hi vagin disfressats de superheroi rebran regals extra. La festa començarà una hora abans de la sessió, o sigui que a partir de les 15.20 hores ja s’hi pot anar amb disfressa o sense difressa. 

A la resta de sales Cinesa on es faci la pel·lícula també se celebrarà la festa dels superherois i els espectadors que hi vagin disfressats rebran el còmic exclusiu.

Per posar-hi la cirereta, es podrà veure la pel·lícula menjant crispetes tematitzades i a les botigues dels cinemes hi haurà samarretes i tota mena de merchandising dels Avengers

  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa