Johnny Depp i Isabelle Huppert assistiran al BCN Film Fest

El festival confirma la presència física d'una trentena de professionals al certamen

El BCN Film Fest comptarà enguany amb diverses visites internacionals, entre les quals destaquen les de Johnny Depp i Andrew Levitas (‘El fotógrafo de Minamata’), Isabelle Huppert i Jean-Paul Salomé (‘Mamá María’) o Steven Bernstein (‘Last Call’). La catifa vermella del festival rebrà aquest any sí una trentena de convidats, la majoria catalans i de l’Estat, com ara Fernando Trueba i Javier Cámara (‘El Olvido que seremos’), Carmen Chaplin, Mariana Barassi i Clara Lago (‘Crónica de una tormenta’) o l’equip de ‘Poliamor para principantes’, amb Fernando Colomo i els actors Karra Elejalde, Toni Acosta i Quim Àvila.

El certamen se celebra del 15 al 23 d’abril als Cinemes Verdi, a l’Institut Français, al CaixaForum i a la Casa Seat. Els directors Kiyoshi Kurosawa (‘La mujer del espía’), Massoud Bakhshi (‘Yalda, la noche del perdón’) i Philippe Falardeau (‘Sueños de una escritora en Nueva York’) hi participaran de forma telemàtica, així com Nicolas Winding Refn (‘Valhalla Rising’), que finalment no podrà viatjar a Barcelona per motius de la pandèmia però mantindrà les activitats previstes de forma virtual.

‘Una joven prometedora’, opera prima del director Emerald Fennell que compta amb cinc nominacions als Oscar –entre elles la de Millor Pel·lícula–, i ‘Entre Rosas’, dirigida per Pierre Pinaud, són alguns dels plats forts que presenta la cinquena edició del BCN Film Fest. A banda, la coproducció catalana ‘Solo una vez’, adaptació de Marta Buchaca de la seva obra teatral amb Ariadna Gil, Álex García i Silvia Alonso, s’incorpora a la Secció Oficial. ‘Una joven prometedora’ serà la cinta que obrirà el festival, mentre que ‘Entre Rosas’ el tancarà.

Nou comentari