Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Joaquim Maria Puyal torna a la ràdio amb Mònica Terribas
  • CA

‘El matí de Catalunya Ràdio’ es reforça i incorpora una secció diària amb Joaquim Maria Puyal en horari de màxima audiència. El programa que dirigeix Mònica Terribas comptarà amb el veterà periodista a partir del 7 de gener. Cada dia a les 8:30 hores Puyal es dirigirà als oients per aportar la seva mirada sobre “realitats que ens passen per alt”. Aquesta aturada en el moment de “màxima fressa” del matí, ha de servir per “agafar aire” enmig del soroll de la política i l’actualitat més òbvia, segons ha anunciat la mateixa Terribas en la seva portada d’aquest matí.

 

Aquest juliol, quan Puyal va tancar la seva etapa de 33 anys de transmissions de futbol a Catalunya Ràdio, el director de l’emissora, Saül Gordillo, es va comprometre a retenir el seu talent i oferir-li nous formats. “Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millora manera de reforçar el programa buc insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i totalment professional l’actualitat informativa intensa que viu el país”, ha afirmat Gordillo. L’espai en què Puyal tornarà es dirà La mirada d’en Puyal, segons informa l’ACN.

[r:1]

“Als seus 69 anys i amb una llarga trajectòria vinculat als mitjans de comunicació audiovisuals, el reforç que s’incorpora al programa de Mònica Terribas pretén oferir una visió pròpia, culta i enriquidora al ritme informatiu frenètic de l’actualitat que viu Catalunya i el seu entorn europeu i global”, detalla el comunicat. Amb la incorporació de Puyal l’emissora aposta per “enfortir els continguts i la qualitat del programa líder de la ràdio pública”, que cada dia escolten mig milió d’oients, segons l’Estudi General de Mitjans (EGM). A més, la nova secció també suma un nou capítol a la relació professional de Puyal i Terribas, que es remunta al 1989, any en què van començar a treballar plegats a TV3. “El tàndem Terribas-Puyal en horari de màxima audiència d’El matí de Catalunya Ràdio forma part de l’estratègia per la qualitat, el rigor i la pluralitat de la ràdio pública”, conclou el comunicat de l’emissora.

Més notícies
Joaquim Maria Puyal rebrà la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu
Notícia: Joaquim Maria Puyal rebrà la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu
Comparteix
L'Ajuntament li atorgarà la distinció al periodista pel seu paper de "pioner de les retransmissions del futbol en català"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa