Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Isabel Coixet roda una sèrie per a HBO al Carmel
  • CA

El Mercat del Carmel es convertirà demà i demà passat en l’escenari d’una sèrie nova d’Isabel Coixet. Es dirà ‘Foodie love’ i serà emesa per HBO –la plataforma de Joc de Trons–. Així, l’icònic centre de compres de proximitat els veïns d’Horta i Guinardó, amb cinquanta anys d’història, servirà per ambientar la història d’una parella (Laia Costa i Guillermo Pfening) que s’han conegut a través d’una aplicacio d’amants del menjar. La parella, després d’una primera cita, intentarà descobrir si tenen gustos i preocupacions en comú, més enllà de l’odi al postureig a les xarxes.

La gravació preveu estendre’s únicament durant dos dies –1 i 2 de maig– al Carmel i després seguirà el seu camí cap a la Jonquera, on tenen previst rodar dilluns vinent. Els escenaris de la sèrie, a més, arriben fins a França, Roma i Tòquio

Coixet, que a més de directora fa de guionista, oferirà un contingut que tindrà 8 capítols de mitja hora cadascun i que encara no té data d’estrena, si bé se sap que s’enregistrarà tot el material audiovisual durant aquest any. Així, la creadora barcelonina fa realitat el seu objectiu llargament anunciat de fer una sèrie que barregi amor, menjar i comèdia. 

Més notícies
El candidat a alcalde Quim Forn al Suprem. | Tribunal Suprem
Forn, a la Fiscalia: “Els seus informes són ‘pel·liculers'”
Notícia: Forn, a la Fiscalia: “Els seus informes són ‘pel·liculers'”
Comparteix
El conseller aguanta un interrogatori mal preparat i desinformat amb punts surrealistes
“No ens crèiem el tiroteig. Semblava una pel·lícula d’acció”
Notícia: “No ens crèiem el tiroteig. Semblava una pel·lícula d’acció”
Comparteix
El veïnat de Can Peguera coneixia a una de les famílies implicades i apunta que al barri hi ha tràfic de drogues

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa