Isabel Coixet roda una sèrie per a HBO al Carmel

La sèrie es dirà 'Foodie love' i es gravarà també a altres ciutats com Roma o Tòquio

El Mercat del Carmel es convertirà demà i demà passat en l’escenari d’una sèrie nova d’Isabel Coixet. Es dirà ‘Foodie love’ i serà emesa per HBO –la plataforma de Joc de Trons–. Així, l’icònic centre de compres de proximitat els veïns d’Horta i Guinardó, amb cinquanta anys d’història, servirà per ambientar la història d’una parella (Laia Costa i Guillermo Pfening) que s’han conegut a través d’una aplicacio d’amants del menjar. La parella, després d’una primera cita, intentarà descobrir si tenen gustos i preocupacions en comú, més enllà de l’odi al postureig a les xarxes.

La gravació preveu estendre’s únicament durant dos dies –1 i 2 de maig– al Carmel i després seguirà el seu camí cap a la Jonquera, on tenen previst rodar dilluns vinent. Els escenaris de la sèrie, a més, arriben fins a França, Roma i Tòquio

Coixet, que a més de directora fa de guionista, oferirà un contingut que tindrà 8 capítols de mitja hora cadascun i que encara no té data d’estrena, si bé se sap que s’enregistrarà tot el material audiovisual durant aquest any. Així, la creadora barcelonina fa realitat el seu objectiu llargament anunciat de fer una sèrie que barregi amor, menjar i comèdia. 

Més informació

Nou comentari