La increïble història de superació d’una ‘snowboarder’ barcelonina

Un documental narra la resiliència de Maria Hidalgo després de tres lesions greus de genoll

La barcelonina Maria Hidalgo té 22 anys i ha patit tres lesions gravíssimes de genoll. Tres lesions que l’han obligat a tornar a aprendre a caminar tres vegades. Això és el que s’explica al documental Inside Me, que repassa els seus èxits i ensopegades a la neu, però sobretot mostra des d‘un enfocament íntim com afronta la tercera vegada consecutiva d’una greu lesió al genoll.

De la Vila Olímpica a la muntanya

Referent catalana en les disciplines olímpiques de Slopestyle i Big Air, Maria Hidalgo –criada a la Vila Olímpica de Barcelona, arran de mar, encara que desprçes ha viscut a Sarrià-Sant Gervasi i ara passi més temps a la muntanya– porta des dels 16 anys competint en proves de la Copa del Món sent l’única snowboarder del país amb victòries internacionals en la disciplina de Slopestyle.

Inside Me és la narració del procés de rehabilitació física i mental pel qual ha passat l’atleta al llarg dels últims dos anys. Una emotiva història de superació en la qual participen aquelles persones que l’han acompanyat al llarg del seu camí de retorn a l’elit mundial de l’snowboard. Amistat, dolor, felicitat, esforç, somriures, sacrifici, suor, llàgrimes i molt més queden retratats en un documental que estarà disponible a partir del 30 de gener.

Més informació

Nou comentari