Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Grup Focus llança un tiquet obert per regalar teatre aquest Nadal
  • CA

El Grup Focus estrena aquest desembre un format d’entrades de teatre per fer més fàcil que mai regalar cultura aquest Nadal i quedar com un rei. El nou “Ticket regal” permet obsequiar dues entrades a familiars, amics i clients d’empresa amb total flexibilitat per a la persona beneficiària, que podrà escollir quina obra vol anar a veure i la data i funció que li van millor. Les entrades seran vàlides per als espectacles que tindran en cartellera els propers mesos els 4 teatres del Grup Focus a Barcelona: el Teatre Romea, el Teatre Condal, La Villarroel i el Teatre Goya. 

A més, perquè l’experiència sigui completa i especial, el teatre convida a 2 copes de cava i bombons als beneficiaris del tiquet. El preu varia entre els 60 euros de les obres per al públic adult i els 26 euros del Petit Romea, la programació familiar del Teatre Romea. Entre les obres que es podran escollir hi ha El pare de la núvia al Condal, Jerusalem al Romea, Escape Room al Goya, Aquella nit a La Villarroel o Alícia al país de les meravelles al Petit Romea.

Per donar a conèixer aquest nou tiquet i que els nostres lectors el pugueu gaudir en primera persona, el Grup Focus i el TOT Barcelona llancen un concurs a Instagram amb el que endur-se de franc un Ticket Regal per a dues persones. Podeu participar-hi fins dimecres 18 de desembre a les 12h del migdia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📣📣📣 ATENCIÓ, #SORTEIG!! Llancem un nou concurs que us encantarà! El Grup Focus llança aquest Nadal un nou tiquet-regal per poder obsequiar teatre aquestes festes sense cap dificultat: la persona que rep el regal pot triar quina obra del @teatreromea @teatre_goya @la_villarroel o el @teatre_condal vol anar a veure, la data i horari i amb qui anar-hi!A més, el regal inclou 2 copes de cava i bombons perquè sigui una experiència teatral completa! Perquè pugueu provar aquest format tan pràctic, sortegem un tiquet-regal vàlid per a 2 persones. ➡️ INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR: 1) Segueix el compte @totbcn i almenys un dels 4 teatres de la promoció (@teatreromea @teatre_goya @la_villarroel @teatre_condal) 2) Fes ‘like’ a aquest post 3) Menciona la persona amb qui aniries a veure l’espectacle 👉🏻 La data límit per participar és dimecres 18 de desembre a les 12h del migdia. Molta sort!! . . . #totbarcelona #totbcn #sorteig #sorteigcat #regalateatre #teatrebarcelona #teatral #regalosoriginales #regalacultura #nadal #christmas #regalsdenadal #barcelonacultura #igerbcn #igersbarcelona

A post shared by TOT Barcelona (@totbcn) on

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa