Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vols anar al concert inaugural del Sónar gratis? Això és el que has de fer

Tot a punt per a una edició del Sónar que recupera la presencialitat que va furtar-li la Covid-19. Estrella Damm convidarà 14.000 dels seus seguidors a xarxes socials al Concert Inaugural de Sónar Barcelona 2022 del proper 16 de juny, en el qual només s’hi accedirà reunint 30 collarins de les ampolles retornables de 20 i 33cl d’Estrella Damm. El Concert Inaugural d’enguany comptarà amb Nathy Peluso com a artista principal, a més de les actuacions d’ODDLIQUOR i DEFENSA DJ SET.

Nathy Peluso és una estrella de l’avantguarda musical llatinoamericana i una de les artistes més populars a Catalunya. Va aconseguir el premi al Millor Àlbum Alternatiu per “Calambre” als Grammy. Fa des de hip-hop fins a R&B, a més d’actualitzar la salsa clàssica. Nathy Peluso compartirà cartell amb The Chemical Brothers, The Blaze, Moderat o C.Tangana, Arca, Eric Prydz, Headie One, Morad, Bonobo, Nathy Peluso, Overmono i els DJ sets de figures com Charlotte de Witte, Helena Hauff o The Blessed Madonna entre molts d’altres noms ja confirmats per aquesta edició.

Més que concerts

El Sónar+D estrenarà nous espais i escenaris, ocupant la totalitat del Palau de Congressos (Fira Barcelona) i inaugurant SonarÁgora i un nou escenari +D dedicat a converses amb un alt component audiovisual i actuacions híbrides, entre la conferència i l’espectacle.

Els principals eixos temàtics de la trobada giraran entorn de la Web3 -economies digitals, criptoart, mercat creatiu digital, etc.-, la Intel·ligència Artificial (IA) -amb les implicacions artístiques, tecnològiques, polítiques, socials i ètiques que comporta- i l’ecologia acústica -la Terra, la naturalesa i l’acció humana observades a través del so, alhora font fonamental per a la recerca i el desenvolupament tecnològic-.

Nou comentari

Comparteix