Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una gerent municipal de llarga trajectòria pública dirigirà l’Auditori i l’OBC

El Consell Rector del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra ha confirmat aquest divendres que Isabel Balliu (Barcelona, 1964) s’encarregarà a partir d’ara de la gerència de l’Auditori i l’OBC, després que la comissió de valoració hagi aprovat per unanimitat la seva candidatura. Asseguren que s’ha valorat “la seva sòlida experiència en el sector públic, especialment en el sector cultural”. Certifiquen també que l’escollida “coneix els objectius, la complexitat de gestió i la situació actual de l’Auditori”.

Isabel Balliu, que és llicenciada en Dret, va començar la seva carrera professional a l’Ajuntament de Barcelona, on ha treballat en diferents càrrecs relacions amb la gestió municipal i cultural. L’any 2005 va ser nomenada directora d’Administració General de la gerència de recursos i el 2007 es va incorporar a l’Institut de Cultura de Barcelona. Va treballar també pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i pel Consell Insular d’Eivissa i Formentera.

La comissió que ha escollit qui ocuparia la gerència de la institució l’han conformat el director de l’Auditori, Robert Brufau; dues representants de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Clari com a gerenta de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat i Mònica Mateos Guerrero com a gerenta de l’Institut de Cultura de Barcelona; i dues representants de la Generalitat de Catalunya, M. Àngels Blasco com a directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Rosa Maria Pascual Martínez com a responsable de Seguiment i Control del Sector Públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa