Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ENQUESTA | Què faràs per Cap d’Any?
  • CA

Amb les restriccions derivades de la Covid-19, les festes de Cap d’Any en discoteques i altres centres d’oci han quedat suspeses. A més, el toc de queda estableix que no es pot estar al carrer entre les 1:00 i les 6:00 de la matinada.

A Barcelona, per exemple, l’Ajuntament ha cancel·lat la festa de Cap d’Any davant l’augment de contagis. L’espectacle previst a l’avinguda Maria Cristina i al davant de la font de Montjuïc haurà d’esperar a l’any vinent.És per això que al TOT Barcelona volem saber com acabareu celebrant l’adéu al 2021 i l’entrada del 2022 amb aquesta enquesta:

SuperSurvey

Més de 55 entitats i associacions de l’oci nocturn de tot Catalunya han fet una crida conjunta per reivindicar els seus drets i salvar la nit de Cap d’Any, el dia de més facturació per al sector. Les entitats representatives de l’oci nocturn i la restauració ja s’han mogut per dur als tribunals les restriccions vigents des divendres. FECASARM i FECALON, entre d’altres, han presentat un recurs cadascuna a la justícia.

De fet, el 2020 ja va ser sense festa de Cap d’Any. I també hi havia toc de queda, però fins a les 23h. Aleshores es va decidir adaptar els horaris fins a la 1 de la matinada, i les reunions van poder ser de 10 persones, i com ara, amb dues bombolles de convivència. Ara bé, sí que es va fer una celebració a la ciutat: un gran espectacle de pirotècnia que va seguir l’exemple de les Festes de la Mercè i es va descentralitzar perquè els veïns de la ciutat puguessin gaudir dels focs des de les finestres, els balcons o les terrasses de les seves cases.

Sigui com sigui, si celebreu el Cap d’Any recordeu que cal seguir les mesures per evitar la propagació del virus: reunions d’un màxim de 10 persones de dues bombolles de convivència com a màxim, mascareta i distància, rentat de mans i ventilació de la sala on es trobeu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a desembre 30, 2021 | 08:32
    Català desembre 30, 2021 | 08:32
    Doncs a casa farem com fem de molts anys ençà: anirem a sopar a casa d'uns amics (fem rotacions) i llestos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa