Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferran Palau debuta al Palau de la Música amb ‘Joia’, el seu darrer disc
  • CA

10 anys de carrera en solitari i debut al Palau de la Música de Barcelona. Aquesta ha estat la nit d’aquest divendres del cantant Ferran Palau, que ha presentat el seu darrer disc, Joia (Hidden Track Records). “No em posaré molt nostàlgic perquè també tinc cançons noves”, ha bromejat, a dalt de l’escenari. “D’aquí a vint anys potser sí”, ha afegit. No han pogut faltar les clàssiques, com Univers, Cel clar o Lluny. El pop metafísic del músic de Collbató ha servit per inaugurar la 33a edició del festival Guitar Bcn, que ha programat més d’una cinquantena de concerts fins al setembre.

Com és habitual, Palau ha actuat amb la seva banda, formada per Jordi Matas, Joan Pons i Dani Comas. Després d’un any lluny dels escenaris de la capital catalana, l’artista ha mostrat la seva versió més íntima i ha seduït el públic que ha omplert el Palau de la Música.

Joia no tindrà gira, de manera que el directe d’aquest divendres es repetirà en poques ocasions. De moment Palau només té programats concerts a Vilafranca del Penedès, el 18 de febrer, i de nou a Barcelona al juny, en el marc del Primavera Sound.

El Guitar Bcn espera dir adeu a la pandèmia

El 33è festival Guitar Bcn s’ha estrenat amb Palau, però l’esdeveniment s’allargarà fins al setembre i oferirà concerts en diferents sales de la capital catalana. “L’encarem amb alegria, esperança i ganes que la pandèmia sigui un tema resolt de cara el futur”, ha dit la directora artística del Guitar Bcn, Judit Llimós, en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Llimós també ha explicat que s’han venut més de 1.200 entrades, el 50% de l’aforament, de manera que el ritme és “molt bo”.

“L’ADN del Guitar és fer passar els artistes pels diferents escenaris i fer-los créixer dins del festival”, ha assenyalat Llimós. És per això que hi haurà 50 concerts repartits a 13 sales de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa