Esgotades les entrades per al concert pilot dels Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

L'esdeveniment es farà sense distància de seguretat i amb proves d'antígens als assistents

Les entrades per al concert pilot dels Love of Lesbian el 27 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona s’han esgotat aquest divendres a la nit, segons han informat els organitzadors a través de Twitter. Els grans festivals de música catalans estan al darrere d’un esdeveniment que congregarà fins a 5.000 assistents, sense distància de seguretat i amb proves d’antígens. És “el segon pas” del sector cap a la represa de l’activitat després de l’assaig clínic del desembre a la Sala Apolo. El públic se sotmetrà el mateix dia a testos d’antígens i un cribratge en tres espais habilitats a les sales Apolo, Luz de Gas i Razzmatazz.

Els negatius podran assistir al concert, amb mascareta FFP2. “Avui comencem la remuntada”, ha proclamat el director del Cruïlla, Jordi Herreruela, un dels festivals implicats, al costat del Vida, Sónar, Canet Rock o Primavera Sound, i amb la col·laboració del Govern i l’Hospital Germans Trias. A diferència de l’experiència de la Sala Apolo del desembre, el concert del Sant Jordi no es considera un assaig clínic si no un esdeveniment “comercial” basat en la confiança que va generar aquella prova. Per això, els assistents ara no són voluntaris sinó espectadors amb entrada als quals no es farà un seguiment ni noves proves després del concert.

La pista del Sant Jordi estarà “sectorialitzada” en quatre espais, i se serà curós en evitar aglomeracions a l’entrada i a la sortida. Amb llibertat de moviments i per consumir, però amb mascareta ffp2 obligatòria, el públic gaudirà d’un concert de ‘Love of Lesbian’. Els organitzadors sí que demanaran autorització per rastrejar a través del sistema púbic de salut quants dels assistents acaben sent positius en dies posteriors, per comparar-ho amb la incidència global del virus. D’altra banda, els espectadors seran de la comarca de Barcelona, si no hi ha canvis en l’actual confinament comarcal abans del 27 de març. L’entrada pel concert en cap cas servirà de salconduit per eludir aquesta restricció a la mobilitat.

Nou comentari