Els mercats nadalencs on trobar els millors regals artesans i assequibles

Productes de disseny, manualitats, joies 'vintage' i articles de segona mà comparteixen espai amb parades de menjar i música en viu

El mercat de dissenyadors independents

festivalet

‘Festivalet’ de l’any passat. | Festivalet

És la fira anual de dissenyadors independents i artesans. Artistes de tot l’Estat i de la resta del món arriben a la ciutat per oferir les seves creacions. Una activitat perfecta per trobar el regal de Nadal.

Quan: 15 i 16 de desembre

On: Museu Marítim

Mercat a un palau

zoco bcn

Palau de Torre Amat. | Zoco BCN

El palau modernista de Torre Amat acull prop de 30 marques amb propostes de moda, joieria, decoració i accessoris. També inclou regals gastronòmics pel Nadal i alguns parades on menjar. Els visitants poden saludar al Pare Noel i col·laborar en iniciatives solidàries.

Quan: 14, 15, 16, 21, 23 i 23 de desembre

On: Torre Amat

Artesania a l’Estació de França

estació disseny

Mercat d’artesania a l’Estació de França. | Estació Disseny

Un mercat amb dissenys de moda, interiorisme i art. La música i la gastronomia també tenen lloc on els visitants poden trobar productes artesanals en un mercat que potencia l’economia sostenible. 

Quan: 22 i 23 de desembre

On: Estació de França

Productes vintage a la Sagrera

nau bostik market

El mercat de segona mà. | Nau Bostik

Fins a 40 artistes ofereixen les seves creacions al mercat de Nadal celebrat a la Nau Bostik, situada a la Sagrera. A l’espai es poden trobar creacions vintage, complements, art urbà i artesania. A més, la música i les propostes gastronòmiques tenen un espai, i tallers per als nens completen l’oferta del mercat.

Quan: 22 i 23 de desembre

On: Nau Bostik 

El mercat de segona mà per excelència

lost and found

Portada de promoció del mercat. | Lost & found

Encara que obre al llarg de tot l’any, el Nadal és un bon moment per visitar un dels mercats d’articles de segona mà de referència de Barcelona, que durant l’hivern s’organitza a l’Estació de França. El visitant pot trobar peces de gran valor de música, roba, decoració, joguines… perfectes per sorprendre amb els regals de Nadal.

Quan: 16 de desembre

On: Estació de França

Els Reis arriben a la Gran Via

fira gran via

Productes de la fira. | Ajuntament de Barcelona

Fins a 273 parades omplen la Gran Via – entre Muntaner i Rocafort – per donar idees de regals als barcelonins. Des del 20 de desembre fins al 6 de gener i entre les 10h i les 21h els visitants poden trobar joguines, llaminadures i productes artesanals per regalar al Nadal.

Quan: del 20 de desembre a l’1 de gener

On: Gran Via (entre Rocafort i Muntaner)

Nadal a la Fàbrica Lehmann

fabrica lehmann

Fàbrica Lehmann

En un ambient festiu acompanyat de música i exposicions, la Fàbrica Lehmann organitza el Mercat de Nadal. Els visitants tindran l’oportunitat de comprar joieria, llibres, art i tastar el menjar de parades d’street food.

Quan: 15 i 16 de desembre

On: Fàbrica Lehmann

El mercat hoteler 

algodonera

Algodonera Market. | Hotel Cotton House

 

És un esdeveniment en què es troben productes tèxtils, de disseny i gastronòmics. La música i l’animació completen l’aposta on els visitants poden comprar articles de roba, artesanals i menjar per la família pel Nadal.

Quan: 15 i 16 de desembre

On: Cotton House Hotel

Peces d’art per Nadal

hipermercart

Una de les obres de l’Hipermerc’art. | Safia Art Contemporani

Un mercat nadalenc dedicat a l’art i als artistes catalans. Els amants de la pintura podran trobar més de mil peces per escollir una obra per regalar als més propers. Se’n poden trobar des de 49 fins a 299 euros.

Quan: fins al 5 de gener

On: Galeria Cromo

Regals a 5 euros

give me 5

Mercat de tot a 5 €. | Give me 5

Un espai en què es troben articles per regalar al Nadal per només 5 euros. Peces de roba i art de segona mà estan a l’abast dels visitants, al costat de propostes musicals i gastronòmiques a un preu molt assequible. 

Quan: 16 de desembre

On: Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Més informació

Nou comentari