Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els festivals de Pedralbes i de les Nits del Fòrum es mantenen tot i les noves restriccions per la Covid
  • CA

Les noves restriccions no alteren, en principi, els festivals en cartell a Barcelona. Tant el festival de Pedralbes -en marxa des del juny- i les Nits del Fòrum que organitza el Primavera Sound -que s’estrena el pròxim divendres- confien en no tenir que cancel·lar espectacles i mantenir els concerts programats.

Pel que fa al festival de Pedralbes, els concerts comencen a les 22.00 hores, de manera que les noves restriccions del Procicat -que ordena el tancament de totes les activitats a les 00.30 hores- no suposen cap canvi perquè l’actuació de la majoria d’artistes dura uns 90 minuts o 120 a tot estirar. Tampoc comporta canvis la prohibició de celebrar concerts dempeus, perquè el certamen s’ha ideat enguany amb tot el públic assegut.

La fi de les activitats a les 00.30 hores, però, sí que afecta directament l’horari de bar, restauració i música de DJ posterior als concerts als jardins de Pedralbes. Fins ara, el recinte del festival tancava a la 01.00 hores i ara l’horari s’ha hagut de reduir.

Les Nits del Fòrum -amb què el Primavera Sound escalfa motors de cara al retorn del festival el 2022– tampoc es veurà afectat per les restriccions perquè el públic assistent està distribuït en cadires, tal com han explicat fonts del certamen a l’ACN. La mateixa mesura ja la va adoptar l’any passat. Les Nits del Fòrum arrenca aquest divendres amb Recycled J + Cruz Cafuné.

Més notícies
Seu principal del Teatre Lliure de Barcelona, a Montjuïc / Meritxell M. Pauné
Suspesos dos espectacles més del Grec per detectar-se més casos de Covid
Notícia: Suspesos dos espectacles més del Grec per detectar-se més casos de Covid
Comparteix
El festival cancel·la les tres funcions de l'obra 'Annobón', la segona actuació anul·lada pel virus en menys d'una setmana
Una imatge d'arxiu del Cruïlla / ACN
El Govern avala el Cruïlla i diu que els festivals d’estiu “no perillen”
Notícia: El Govern avala el Cruïlla i diu que els festivals d’estiu “no perillen”
Comparteix
La consellera de Cultura creu que s'han d'evitar les aglomeracions i recorda que el 90% dels festivals són amb públic assegut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa