Els candidats a l’alcaldia celebren la lliga del Barça a Twitter

Colau, Forn, Valls, Graupera, Collboni i Maragall han enviat missatges a la xarxa social per felicitat el primer títol de l'any al FC Barcelona

No sabem quants candidats a l’alcaldia de Barcelona han aprofitat el dia de reflexió abans del 28A per veure el partit del Barça-Llevant, però sí que hi ha un càlcul exacte per saber qui s’hi suma, almenys de cara a la galeria, a celebrar-ho: Twitter. Els comptes personals de la majoria d’alcaldables han piulat una felicitació a l’equip blaugrana, amb les excepcions de Josep Bou i Anna Saliente.

L’alcaldessa Ada Colau ha aprofitat per vincular el triomf dels de Valverde ha un “esforç i talent” que, segons afirma l’alcaldessa, “són identitat de Barcelona”. I ha encoratjat l’equip a aconseguit el triplet, que passaria per guanyar la Copa del Rei i la Champions League.

El més evocador, almenys a nivell musical, ha estat Joaquim Forn, que ha iniciat el missatge de celebració amb un homenatge a l’himne del club. Els valors que ha destacat el candidat de Junts per Catalunya, a diferència de l’alcaldessa, han estat els de l'”esperança i la il·lusió”.

Per un altre costat, el més original –i divertit– ha estat el líder de Barcelona és Capital, Jordi Graupera. El candidat ha vist en la victòria del FCBarcelona una finestra d’oportunitat per recuperar el vídeo d’Amunike, l’exjugador blaugrana, cantant “Campeolones”.

Més protocolari –i amb moltes mencions–, Manuel Valls ha optat per destacar que la lliga ha estat “treballada” alhora que “merescuda”. Ha esperonat l’equip a aconseguir la Champions League però ha ignorat la Copa del Rei, tot i que sempre que ha pogut ha sortit en defensa del cap de l’estat espanyol.

El que ha trigat més en reaccionar, però, ha estat Ernest Maragall. Tot i així, ha fet un triple èmfasi en la paraula guanyar i ha fet veure el coneixement de l’hemeroteca recent tot recordant que és la vuitena lliga guanyada de les últimes 11 jugades per part del Barça. 

I el més concís –o escarit– ha estat el líder socialista, Jaume Collboni. S’ha limitat a donar l’enhorabona i a fer un ús destacat de les lletres majúscules. 

 

Més informació

Nou comentari