Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El xef barceloní Sergi Arola es casa per sorpresa a Xile
  • CA

El cuiner barceloní Sergi Arola ha sorprès als seus fans revelant a Instagram que s’ha casat a Xile amb la seva parella, la infermera Francisca Laree. Han fet un viatge llampec al país llatinoamericà, d’on és originària ella, i s’han donat el ‘sí, vull’ en un registre civil. A la imatge han mostrat l’enllaç, el llibre de família i l’intercanvi d’anells. Després, banquet a base d’ostres i tonyina.

El camí al matrimoni ha estat relativament ràpid: els nuvis es van comprometre el passat 4 de desembre i en menys d’un mes han fet efectiu el casament. Portaven 14 mesos de relació però 6 els han hagut de passar separats, mentre ella treballava en un hospital xilè per atendre la pandèmia. La cerimònia ha estat d’allò més minimalista: només hi han assistit dos amics, que han exercit de testimonis.

Es tracta de les terceres núpcies del xef català, que és quasi 20 anys més gran que Laree. Format als fogons d’El Bulli, sota la batuta de Ferran Adrià, lidera el restaurant La Broche de l’Hotel Arts de Barcelona i té un restaurant-cocteleria també a Madrid, anomenat Gastro. Les seves aparicions a la televisió li han donat una gran notorietat.

“Què puc dir? Sóc feliç i això no m’ho pot treure aquest maleït 2020 malgrat els cops que ha donat”, ha expressat a Instagram el restaurador, després d’un any molt difícil per al seu sector a causa dels mesos de tancament total i les actuals restriccions. “Ni en els meus millors somnis m’hauria imaginat que em casaria amb un home tan meravellós com tu, Sergi Arola meu. Ets tot el que sempre vaig voler i moltíssim més!”, li ha respost ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa